Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny, a jak to jest z tą heparyną przy porodzie? Bo mnie ginek powiedział, że z racji tego, że mam dużą dawkę, bo 0,6 to przy nawet nieregularnych skurczach mam jechać na IP. Ponoć lepiej w ten dzień jej nie przyjąć, ale nigdy nie ma się pewności, czy to już.
Zgadza sie, w pierwszej ciazy tak mialam, dopiero ok 24tc poczulam ruchy ale byly juz codziennie, nieregularnie ale jednak. Mialam czesciowo przodujace lozysko. W tej ciazy poczylam ruchy ok 17tc ale nie czuje ich codziennie niestety. Sa bardzo delikatne ale wiem, ze to Sara. Teraz leci 19tc (18+2). Sprawdzam codziennie przed snem serduszko, bo mam schizyChyba @hope322 pisała, ze ma na przedniej ścianie i w pierwszej ciąży poczuła ruchy około 24 tc.spokojnie, jeszcze się maluszek odezwie. Ja mam na tylnej ścianie i czuje Zosię o 17 tc a regularnie od końca 18tc.
a teraz jak zrobi sobie dzień leniuszka to panikuje, ze się nie rusza
![]()
Pieknie synek rosnieMy po wizycie. Synek waży 3102 g, także przez 4 tygodnie przytył kilograma matka? Matka przytyła dodatkowe +3,5 kg![]()
![]()
Szyjka miękka, więc szykuje się już do porodu, ale bez rozwarcia. Łożysko i przepływy w normie.
Następna wizyta 28.02 @jasani możesz mnie wpisać? Chyba, że urodzę szybciej.
Ja mam dokladnie takie same wymiary i dla mnie jest idealne jesli chodzi o wysokosc ale ja do wysoka nie jestem 160cmDIewczyny proszę o pomoc, przyszło mi lozeczko ale... jest jakieś malutkie [emoji848] 120x60, wys 84 i ta wysokość mnie martwi bo ledwo do biodra mi sięga, a wys ( ta wyższa) z materacykiem to jakieś 57 cm, czy to normalne? Czy tak właśnie trzeba sie schylać do dziecka?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To jest chyba standardowe, zaraz m mi zmierzy nasze. Ale na poczatek materacyk masz na najwyzszym moejscu w łozeczku.DIewczyny proszę o pomoc, przyszło mi lozeczko ale... jest jakieś malutkie [emoji848] 120x60, wys 84 i ta wysokość mnie martwi bo ledwo do biodra mi sięga, a wys ( ta wyższa) z materacykiem to jakieś 57 cm, czy to normalne? Czy tak właśnie trzeba sie schylać do dziecka?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam dokladnie takie same wymiary i dla mnie jest idealne jesli chodzi o wysokosc ale ja do wysoka nie jestem 160cm![]()
To jest chyba standardowe, zaraz m mi zmierzy nasze. Ale na poczatek materacyk masz na najwyzszym moejscu w łozeczku.
Nikt nie poda znieczulenia jeśli od heparyny nie upłynęło minimum 12 h grozi można skończyć na wózku .Nie wiem czy sie nie myle, ale chyba @Ewunka nie mogla miec znieczulenia ani cc wlasnie przez heparyne. Musieli czekac 12h, a ona przez ten czas rodzic naturalnie...wiec chyba faktycznie lepiej nie przyjmowac na wszelki wypadek.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom