Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to super że wszystko ok, dlatego ja nie chodziłam do pl kliniki w UK bo tam strasznie naciągaja i wciskają jakieś drobne problemy a ty się martwisz i umawiasz się na kolejną wizytę by usłyszeć że trzeba kontrolować i przyjść na kolejną i tak do końca ciąży.Wracamy[emoji4]
Mala ma 2246g wg usg 33+4 i termin na 1.04
Wszystko w porzadku, jedynie nie bylo zoladka widac ale lekarka mowi ze nieraz tak jest ze zoladek pusty (smialam sie ze u mnie to by na pewno bylo widac bo ja nie dopuszczam do pustego[emoji23])
Ogolnie prze super lekarka! Wszystko.posprawdzala i pomierzyla. Szyjka 4.3 zamknieta ale glowka zaraz przy szyjce, spojenie lonowe jeszcze sie miesci w normie bo 1.2 norma a mi wychodzilo od 0.8 do 1.1 w zaleznosci od ujecia. Ale to sie w kazdej chwili moze zmienic..
Ogolnie to wyszlam zla ze do niej nie trafilam wczesniej tylko dawalam tamtemu lekarzowi kase za nic! Nawet nie mozna tego wszystkiego porownac! Tak nas tamten naciagal na kase ze szok!
Doczytałam że to jęczmień i w ogóle kobietom w ciąży zaleca się domowe sposoby na to i nie przypisują nic z antybiotykiem więc nie wiem co robić![]()
Ale to myslicie, że dla kobiet w ciazy jest groźne ? Nie wiem co robic... narazienikt mnie nie chce przyjacKochana złotem pocieraj - to naprawdę działa. Tylko ja mam specyficzny sposób i mysle, ze przez to skuteczny. Rozgrzewam obrączkę tak żeby dosłownie parzyła to smarowane miejsce. Np. Trę o ręcznik frotowy tak szybko i ciach na oko. Chodzi k to, ze te rozgrzane kationy złota właśnie leczą. Tak mysle .... mnie to uratowało trzy razy. Spróbuj!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko teraz tez bylam w polskiej klinice i normalnie inny swiat!No to super że wszystko ok, dlatego ja nie chodziłam do pl kliniki w UK bo tam strasznie naciągaja i wciskają jakieś drobne problemy a ty się martwisz i umawiasz się na kolejną wizytę by usłyszeć że trzeba kontrolować i przyjść na kolejną i tak do końca ciąży.
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
pieknie rosnie mala ksiezniczkaWracamy[emoji4]
Mala ma 2264g wg usg 33+4 i termin na 1.04
Wszystko w porzadku, jedynie nie bylo zoladka widac ale lekarka mowi ze nieraz tak jest ze zoladek pusty (smialam sie ze u mnie to by na pewno bylo widac bo ja nie dopuszczam do pustego[emoji23])
Ogolnie prze super lekarka! Wszystko.posprawdzala i pomierzyla. Szyjka 4.3 zamknieta ale glowka zaraz przy szyjce, spojenie lonowe jeszcze sie miesci w normie bo 1.2 norma a mi wychodzilo od 0.8 do 1.1 w zaleznosci od ujecia. Ale to sie w kazdej chwili moze zmienic..
Ogolnie to wyszlam zla ze do niej nie trafilam wczesniej tylko dawalam tamtemu lekarzowi kase za nic! Nawet nie mozna tego wszystkiego porownac! Tak nas tamten naciagal na kase ze szok!
Zgadza sięMi zawsze mowiono, zeby jeczmien nacierac zlotem i w sumie tak robie jak tylko mnie cos zaswedzi i nigdy jeczmienia nie mam.
Ale jesli juz jest to ja poszlabym do lekarza. Jesli cos trzeba leczyc antybiotykiem to jego nie branie w ciazy moze zrobic wieksza krzywde niz sam antybiotyk.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom