meg86
Fanka BB :)
@Ropuszka666 ile twoja Sara ważyła w 32 tyg lub 34 pamiętasz może ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak to nikt nie chce przyjąć? Wydaje mi się, że to nie jest groźne. A może poprostu zrobił się jakiś stan zapalny, bo np. jakieś zanieczyszczenia dostały się do oka. Jeśli to Cię niepokoi idź do lekarza. Będziesz spokojniejsza. Ja też ostatnio nakręciłam się, bo mam małe znamię na piersi i wydawało mi się, że coś z nim zaczęło się dziać w trakcie ciąży. Poszłam do mojej dermatolog i wszystko dobrzeAle to myslicie, że dla kobiet w ciazy jest groźne ? Nie wiem co robic... narazienikt mnie nie chce przyjac
w nocy spac nie moge, budze się i kręce z boku na bok. Zgaga mnie dobija szczególnie w nocy jak nie rzygałam w I trymestrze to chyba zaczne w III. W dzień też jestem do niczego tylko bym spała. Dobrze, że dziś mAm kosmetyczke bo chyba nie zwlekłabym się z łóżka. Sory dziewczyny za smęty
P.S. Ja się pytam gdzue ta wiosna?!Hehe ja też pytam gdzie ta wiosnaA ja od kilku dni chodze jak zombiw nocy spac nie moge, budze się i kręce z boku na bok. Zgaga mnie dobija szczególnie w nocy jak nie rzygałam w I trymestrze to chyba zaczne w III. W dzień też jestem do niczego tylko bym spała. Dobrze, że dziś mAm kosmetyczke bo chyba nie zwlekłabym się z łóżka. Sory dziewczyny za smęty
P.S. Ja się pytam gdzue ta wiosna?!
A ja od kilku dni chodze jak zombiw nocy spac nie moge, budze się i kręce z boku na bok. Zgaga mnie dobija szczególnie w nocy jak nie rzygałam w I trymestrze to chyba zaczne w III. W dzień też jestem do niczego tylko bym spała. Dobrze, że dziś mAm kosmetyczke bo chyba nie zwlekłabym się z łóżka. Sory dziewczyny za smęty
P.S. Ja się pytam gdzue ta wiosna?!
@Ropuszka666 ile twoja Sara ważyła w 32 tyg lub 34 pamiętasz może ?
Narzeczona dla Filipa [emoji7] [emoji173]Zobacz załącznik 839362 Dzień dobry Zobacz załącznik 839361i 10 minut później ulało nam się.
Dziewczyny ubranek jest potrzebne duża ha ha ha ha
Narzeczona dla Filipa [emoji7] [emoji173]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom