gooossia17
Fanka BB :)
Ostatnio przedwczoraj.Hmm...skoro masz luźne stolce to ile dni wcześniej się nie wypróżniałaś skoro mówisz o zaparciu?
Po 15ml nic Tobie nie będzie, ten syrop aż tak szybko nie działa![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ostatnio przedwczoraj.Hmm...skoro masz luźne stolce to ile dni wcześniej się nie wypróżniałaś skoro mówisz o zaparciu?
Po 15ml nic Tobie nie będzie, ten syrop aż tak szybko nie działa![]()
O zaparciu mówimy gdy wypróżnienie jest rzadziej niż dwa razy na tydzień!Ostatnio przedwczoraj.
Ponieważ brzuch mnie bolał. A do tej pory załatwiałam się codziennie nawet po 2 razy. A ostatnio tak wychodzi mi 2-3 razy w tygodniu.O zaparciu mówimy gdy wypróżnienie jest rzadziej niż dwa razy na tydzień!
Nie rozumiem czemu się stresujesz skoro wypróżnienie było przedwczoraj...
Ja mam roan bass soft i sa. Nawet m sie jaral ze cos takiego w wozkach robia i 5 minut nim bujal[emoji23][emoji23][emoji23]Wózek ładny, ale jedno czego mi w nim brakuje to amortyzatorów na ramie.
Jej super [emoji4] już coraz bliżej [emoji173]Ja już po wizycie
Mała waży 2350 gram i mam wstępnie termin cc na 19 marca czyli w 38 tygodniu.
Mała dalej ułożona miednicowo i już raczej tak zostanie.
Nie mogę się doczekać. Zostalo trzy i pół tygodnia
To drobna chyba będzie co? Ile teraz dzieci przybierają tygodniowo?Ja już po wizycie
Już umówiona ? mi powiedzieli jak dzwoniłam że w 38 tyg trzeba się umawiać ,ale zadzwonię jutro do tego szpitala jeszcze raz i porozmawiam z położną bo ty miałaś tydzień po mnie termin. Az sama jestem ciekawaJa już po wizycie