Vinszka
Fanka BB :)
A wiesz do tego dojde myślę bliżej porodu :-) jeżeli chodzi o kolki to wmawiam sobie że bliźniaki nie mogą sobie na to pozwolić
Jak samopoczucie?? Cisza?:-)
Już nawet się nie łudzę, że urodzę przed terminem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A wiesz do tego dojde myślę bliżej porodu :-) jeżeli chodzi o kolki to wmawiam sobie że bliźniaki nie mogą sobie na to pozwolić
To może byc od oliwki jonson najbardziej uczula...Ja mam wizytę 28 lutego :-) na pewno zapytam, ja stosuję Mustelle i oliwke baby Johnson ale to nie ma z tym zależności :/
Otóż to ja cała ciąże wszystkim mówiłam że moje bliźniaki będą grzeczne i nie będą miały kolek. [emoji4] i narazie się to sprawdza. Kolki były ale kropelki pomogły i nie byli plakania i nie spania po nocach [emoji6]A wiesz do tego dojde myślę bliżej porodu :-) jeżeli chodzi o kolki to wmawiam sobie że bliźniaki nie mogą sobie na to pozwolić
Jak ja studiowałam to miałam z psycholog zajęcia i weszło na temat bliźniąt to mowila żeby tak samo nie ubierać, ponieważ w ten sposób zaciera się indywidualna tożsamośćJa już nie śpię po nocach bo nie wiem jak je ubieraćw sensie będą dwujajowe więc ubierać tak samo czy nie inaczej?
oj ile ja mam takich zagadek to się nawet nie sspodziewasz
Mówisz?? Ok to odstawiam ją całkowicie, smaruje się zamiennie także całkiem z niej zrezygnuje. Dziękuję :-)To może byc od oliwki jonson najbardziej uczula...
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
O właśnie to słyszałam i podobno imiona też nie powinny być zbyt do siebie podobne :-) Dlatego liczę na parkę i będę miała problem rozwiązanyJak ja studiowałam to miałam z psycholog zajęcia i weszło na temat bliźniąt to mowila żeby tak samo nie ubierać, ponieważ w ten sposób zaciera się indywidualna tożsamość![]()
![]()

Mi po oliwce Johnsona (różowa w sprayu) zrobiły się takie małe krosteczki na dekolcie. Ta oliwka lubi zapychac. Chyba każda zapycha...Mówisz?? Ok to odstawiam ją całkowicie, smaruje się zamiennie także całkiem z niej zrezygnuje. Dziękuję :-)
Tak, mi polozna w szkole rodzenia mówiła żeby nic do dzieci nie kupować Johnsona bo jest strasznie uczulajacy. Ja cała ciąże smarowalam brzuch 2x dziennie ziaja mama krem na rozstępy, cena fajna i jestem z niego zadowolona- ani jeden rozstęp się nie pojawiłMówisz?? Ok to odstawiam ją całkowicie, smaruje się zamiennie także całkiem z niej zrezygnuje. Dziękuję :-)
Dla siebie jeginnsy i rajstopy a dla malej dwa bodziaki z drugim rekawem, skarpetki i dres [emoji4] Niestety w ogóle już nie bylo moich rozmiarów koszulek do karmienia i stanikow a po to właśnie przyszlam. [emoji12]Co zdobylas?? Ja byłam tuż po otwarcciu :-)