• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
My z siostrą nie byłyśmy blizniaczkami ale jesteśmy rok po roku i też nam wszystko takie same kupowali [emoji53]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Na usprawiedliwienie powiem że oni po prostu chcieli aby było sprawiedliwie :-D trochę jak ja ale teraz w sumie to macie rację :-)
Tylko zazwyczaj to te rzeczy są różowe albo szare najlatwiej kupić takie same i M mowie że z jednej żebym nie zrobiła chłopiary

No to dziewczyny dzięki Wam mój sen od dzis będzie spokojniejszy :-D dziękuję Wam bardzo [emoji14]
@adunnnia90 umknęło mi to że masz siostre bliźniaczke czy się nie chwalilas??:-D
@ludek jesteście identyczne wizualnie??:-D
Chyba Ci umknęło bo nie raz pisałam [emoji6] i tu na forum i na kto po in vitro[emoji5]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dziś miałam zajęcia w szkole rodzenia. Trochę się zestresowalam :P Dzisiaj było o porodzie i położna kazała opisać jak wyobrażamy sobie nasz poród i jaki wg nas to poród idealny... Ja nie potrafię sciemniac i gdy przyszła na mnie kolej powiedziałam, że nie zastanawiałam się nad tym, bo będę miała cc. Miałam wrażenie, że niektórzy patrzyli na mnie jak na kosmitke :P Na szczęście za tydzień ostatnie zajęcia i z głowy.

reklama
Dziewczyny zauwazylam, ze bedac w ciazy moje rzesy robia sie tak krotkie, ze maja jakies 2-3mm! Normalnie po umalowaniu siegaly niemal brwi. Tak samo mialam w pierwszej ciazy. Zauwazylyscie cos podobnego u siebie? Wlosy na glowie pieknie rosna i nie wypadaja a rzesy to jakas porazka :/
zauwazylam, ale myslalam ze cos mi się wydaje :) i w dodatku takie proste mam, a zawsze naturalnie podkręcone były :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry