kredka82
Fanka BB :)
Moje tez sie wyproscily a tak jak.piszesz zawsze podkrecone i wogole sa jakies krzywe i zle mi sie je malujezauwazylam, ale myslalam ze cos mi się wydajei w dodatku takie proste mam, a zawsze naturalnie podkręcone były
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moje tez sie wyproscily a tak jak.piszesz zawsze podkrecone i wogole sa jakies krzywe i zle mi sie je malujezauwazylam, ale myslalam ze cos mi się wydajei w dodatku takie proste mam, a zawsze naturalnie podkręcone były
![]()
dokładnie mam to samo , mam nadzieje ze po ciąży wrocaMoje tez sie wyproscily a tak jak.piszesz zawsze podkrecone i wogole sa jakies krzywe i zle mi sie je maluje
Jak dobrze pojdzie to do kolejnego transferu chcialabym podejsc w okolicach pazdziernika. Tak, maluchy sa mega grzeczne i slodziutkie wiec jestem otwarta na kolejne serduszko w rodzinieJuż planujesz kolejne? Super. Dzieciaki w takim razie muszą byc przeurocze i grzeczne :-)
Dziewczyny dziś miałam zajęcia w szkole rodzenia. Trochę się zestresowalamDzisiaj było o porodzie i położna kazała opisać jak wyobrażamy sobie nasz poród i jaki wg nas to poród idealny... Ja nie potrafię sciemniac i gdy przyszła na mnie kolej powiedziałam, że nie zastanawiałam się nad tym, bo będę miała cc. Miałam wrażenie, że niektórzy patrzyli na mnie jak na kosmitke
Na szczęście za tydzień ostatnie zajęcia i z głowy.
Moje tez sie wyproscily a tak jak.piszesz zawsze podkrecone i wogole sa jakies krzywe i zle mi sie je maluje
Zwlaszcza paznokcie w nogach ktore z wielkim brzuchem tak ciezko obciaz[emoji23]Juz kończysz? Ja dopiero w połowie marca zacYnam i kończę końcem maja [emoji12]
Ja mam wrażenie ,ze moje włosy i rzęsy nic nie rosną , nawet na nogach jakieś sporadyczne mam gdzie przed ciąża co 3 dzień juz jeżyk był. Za to paznokcie [emoji33] mega szybko rosną i są bardzo zdrowe [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
oj i to zakładanie skarpetek, koszmarZwlaszcza paznokcie w nogach ktore z wielkim brzuchem tak ciezko obciaz[emoji23]
Zwlaszcza paznokcie w nogach ktore z wielkim brzuchem tak ciezko obciaz[emoji23]
Ja juz chodze w japonkach po domuoj i to zakładanie skarpetek, koszmar![]()