hope322
Fanka BB :)
Ja mam tak samo, proste jak druty ale w sumie to sa tak krotkie, ze nie ma tam co sie podwijaczauwazylam, ale myslalam ze cos mi się wydajei w dodatku takie proste mam, a zawsze naturalnie podkręcone były
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam tak samo, proste jak druty ale w sumie to sa tak krotkie, ze nie ma tam co sie podwijaczauwazylam, ale myslalam ze cos mi się wydajei w dodatku takie proste mam, a zawsze naturalnie podkręcone były
![]()
Piękne dziewczyny

No jużJuz kończysz? Ja dopiero w połowie marca zacYnam i kończę końcem maja [emoji12]
Dziewczyny jesteście cudne!
Nie posiadam monitora oddechu sama czowam ha ha haNo jużJa ze względu na pracę mojego M mogłam nas zapisać jedynie na zajęcia weekendowe
Dziewczyny jesteście cudne!Już nie mogę się doczekać aż będę tak ze swoją Malutką pozować do zdjęć
![]()
Co do rzęs to faktycznie mam zdecydowanie krótsze, ale to dlatego, że nie używam mojej odżywki do rzęs, której nie można używać w ciąży.
A w szkole rodzenia mój M stwierdził, że mam najpóźniejszy termin i największy brzuszekhehe
@Ewunka masz monitor oddechu? Szumiś nie zakłóca jego pracy? Chodzi mi czy podczas szumienia np. lekko nie wibruje? Moja mama chciała kupić karuzelke do łóżeczka, ale podobno wpływa na pracę monitora oddechu. I dlatego na pocieszenie powiedziałam, żeby kupiła szumisiaJuż nawet wybrała którego chce kupić dla wnuczki
Jak to dobrze, że mamy podobny gust
Dziewczyny a wspominalyscie też o jakichś projektorach zamiast karuzeli. Jakie macie i polecacie?
Ja mam summer slumber hipcia. Kupilam juz to 3 dzieci w prezencie i za kazdym razem zachwyceniNo jużJa ze względu na pracę mojego M mogłam nas zapisać jedynie na zajęcia weekendowe
Dziewczyny jesteście cudne!Już nie mogę się doczekać aż będę tak ze swoją Malutką pozować do zdjęć
![]()
Co do rzęs to faktycznie mam zdecydowanie krótsze, ale to dlatego, że nie używam mojej odżywki do rzęs, której nie można używać w ciąży.
A w szkole rodzenia mój M stwierdził, że mam najpóźniejszy termin i największy brzuszek [emoji14] hehe
@Ewunka masz monitor oddechu? Szumiś nie zakłóca jego pracy? Chodzi mi czy podczas szumienia np. lekko nie wibruje? Moja mama chciała kupić karuzelke do łóżeczka, ale podobno wpływa na pracę monitora oddechu. I dlatego na pocieszenie powiedziałam, żeby kupiła szumisiaJuż nawet wybrała którego chce kupić dla wnuczki
Jak to dobrze, że mamy podobny gust [emoji14]
Dziewczyny a wspominalyscie też o jakichś projektorach zamiast karuzeli. Jakie macie i polecacie?
O to ten co ja mam[emoji5] jestem z z niego bardzo zadowolona [emoji106]Link do: Chicco, Next2Stars, projektor na łóżeczko, różowy
Ten kupiłam jeszcze nie wiem czy jestem zadowolona bo idzie dopiero
mam ten sam , tylko niebieski, czeka w szafie na MalegoLink do: Chicco, Next2Stars, projektor na łóżeczko, różowy
Ten kupiłam jeszcze nie wiem czy jestem zadowolona bo idzie dopiero