ludek
Fanka BB :)
Pewnie, serdecznie witamy i gratuluję wytrwałości i wygranej walki [emoji4] [emoji7]Czy można przyłączyć do Waszego grona? Jestem w 15t i 5dco dzidzie walczylismy od 2013 roku. Czesc mnie kojarzy z watku kto po in vitro
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pewnie, serdecznie witamy i gratuluję wytrwałości i wygranej walki [emoji4] [emoji7]Czy można przyłączyć do Waszego grona? Jestem w 15t i 5dco dzidzie walczylismy od 2013 roku. Czesc mnie kojarzy z watku kto po in vitro
![]()
Moze popros polozna niech Cie skieruje na jeszvze jedno usg. Ja jeszcze nie bylam u poloznej, zglosilam to dzisiaj swojej gin i ma sie do mnie odezwac. Ja mam u rodzinnego za 3 tyg wizyte to pewnie bede sie umawiac na krzywa. Mam nadzieje, ze wyniki beda w normie.No dokładnie. Ja już do samego porodu muszę się obyć bez usg. Jedynie jak będę w Polsce to się jeszcze wybiorę. Teraz już tylko zostały mi wizyty u położonej i lekarza rodzinnego do którego właśnie czekam w kolejce![]()
Moja bratanica urodzila sie z wyrzynajacym sie zabkiemHehe strasznie wczesnie to jak dziecko sie rodzi z zebem
[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017
Ja o tym tylko czytalam i bylam w takim szoku ze maz musil sam obiad zrobic hahaMoja bratanica urodzila sie z wyrzynajacym sie zabkiem![]()
No w koncu sie pojawilas :*Czy można przyłączyć do Waszego grona? Jestem w 15t i 5dco dzidzie walczylismy od 2013 roku. Czesc mnie kojarzy z watku kto po in vitro
![]()
Ja tez bylam jak brat mi powiedzialJa o tym tylko czytalam i bylam w takim szoku ze maz musil sam obiad zrobic haha
[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017
Gratulacje [emoji4]Witamy [emoji1]Czy można przyłączyć do Waszego grona? Jestem w 15t i 5dco dzidzie walczylismy od 2013 roku. Czesc mnie kojarzy z watku kto po in vitro
![]()
Slicznisci [emoji8]gratulacje już ładnie waży [emoji6]Zobacz załącznik 841057 Melduje sie po wizycieCoreczka ma sie dobrze, jest zdrowa, serduszko prawidlowe, wazy juz 378g! Wszystko puki co wyglada dobrze
Troche odetchnelam.
@jasani dopisz mnie prosze na usg 3.trymestru na 24.kwieciendziekuje :*
Trzymam kciuki za dobre wyniki[emoji110][emoji110][emoji110] , dużo spokoju dla Was teraz [emoji11]Ż mężem w tym roku skończymy 27lat ..
Ryzyko podstawowe 1:905 skorygowane 1:77..
Wolne beta hcg 7.311 MoM
Pappa 0.788 MOM
Nasza przeziernosc karkowa 1,6mm . Przepływ w DV spectrum prawidlowe , NB obecna ..
Ogólnie usg wyszło nam idealnie ale wszystko zepsuł test Pappa..
Nie wiem dziewczyny ..
Bardzo się stresuje boli mnie brzuch i nie wiem co myśleć ... ;(
No w końcu kolejna osoba dołączyła. Cos nam się kalendarz kurczy a wszystkie ciężarówki na poprzednim wątku siedząCzy można przyłączyć do Waszego grona? Jestem w 15t i 5dco dzidzie walczylismy od 2013 roku. Czesc mnie kojarzy z watku kto po in vitro
![]()