Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To moja jest wyjątkiemAle byloby super❤
Moja teżTo moja jest wyjątkiemna każdym usg pokazuje co ma
![]()
haha ja też uważam że moja córka po zdjeciu w 3D to cała mamusiaMoja teżJuż od 12 tc wiemy, że dziewczynka
a ostatnio mieliśmy usg 3D i super było widać naszą Malutką
Wg mnie jest podobno do mnie
Mój M uważa, że jest podobna do niego
A moja mama stwierdziła, że wnuczka jest podobna do niej
a mój tato to potwierdza, że moja Malutka podobna do babci
![]()
SuperWitam nowe dziewczyny
Wczoraj mój M kupił mebelki dla naszej MalutkiejTrzeba będzie jeszcze raz pojechać po komodę z przewijakiem, bo wykupili
Niedługo zabierzemy się za skręcanie mebelek a w następnej kolejności biorę się za pranie i prasowanie
A i mamy już Szumisia a raczej Szumisie
Nie spodziewałam się, że jest taka duża
Zobacz załącznik 841242
ja też byłam zakochana w anexie i tylko taki chciałam,ale też zaczęłam czytać opinie i się zniechęciłam.Najlepsze opinie chyba miał joolz,ale mi się wizualnie nie podobał,potem naczytałam się opinie o roan i ten wybralam.Kupiłam dokładnie roan bass soft bo ma dodatkowe amortyzatory i sie super prowadzi,(podobno,koleżanka ma )ja prowadziłam tylko po sklepie i był super.Kochane a jakie macie wozki dla dzieci?? Ja jeszcze nie bedac w ciazy zakochalam sie w Anexie ale ostatnio sie sporo złego o nich naczytalam. Jeszcze mam czas ale myslec powoli trzeba. Na pewno pojade do jakiegos sklepu i popytam bo u nas asfaltow brak i drogi sa kijowe wiec musi miec wozek dobre amortyzatory zeby maluszkowi bylo dobrze
Miałam kupić anex cross ale porównując na żywo względem innych i jeszcze cenowo ostatecznie wybraluśmy wózek, który w ogóle nie był brany pod uwagę roan esso.Kochane a jakie macie wozki dla dzieci?? Ja jeszcze nie bedac w ciazy zakochalam sie w Anexie ale ostatnio sie sporo złego o nich naczytalam. Jeszcze mam czas ale myslec powoli trzeba. Na pewno pojade do jakiegos sklepu i popytam bo u nas asfaltow brak i drogi sa kijowe wiec musi miec wozek dobre amortyzatory zeby maluszkowi bylo dobrze
Juz sobie zobacze na ten wózekja też byłam zakochana w anexie i tylko taki chciałam,ale też zaczęłam czytać opinie i się zniechęciłam.Najlepsze opinie chyba miał joolz,ale mi się wizualnie nie podobał,potem naczytałam się opinie o roan i ten wybralam.Kupiłam dokładnie roan bass soft bo ma dodatkowe amortyzatory i sie super prowadzi,(podobno,koleżanka ma )ja prowadziłam tylko po sklepie i był super.![]()