Ilona 88
Fanka BB :)
Mały uparciuch [emoji6]a podali oksytocyne ? Czy same się zaczęły skurcze ?Niestety, dziś nici z porodu. Skurcze się wyciszyły [emoji24] Tylko się zmęczyłam heh... mam uparciucha!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mały uparciuch [emoji6]a podali oksytocyne ? Czy same się zaczęły skurcze ?Niestety, dziś nici z porodu. Skurcze się wyciszyły [emoji24] Tylko się zmęczyłam heh... mam uparciucha!
A my tu wszystie jak na szpilkach :-)Niestety, dziś nici z porodu. Skurcze się wyciszyły [emoji24] Tylko się zmęczyłam heh... mam uparciucha!
To czekamy dalej:-) a jak się czujesz?No niestety. Myślałam, że rodzic będę, a tu nic. Skurcze były co 10 min i jakoś tak po tym zaczynały słabnąć. Dziś w planach próba wywołania.
Oj uparty, uparty [emoji23]
Uparciuchy rodzą się we wtorekNo niestety. Myślałam, że rodzic będę, a tu nic. Skurcze były co 10 min i jakoś tak po tym zaczynały słabnąć. Dziś w planach próba wywołania.
Oj uparty, uparty [emoji23]
Po tych wczorajszych skurczach byłam wymęczona, że jak zeszło to spalam jak zabita, ale tutaj budzą co 3h.To czekamy dalej:-) a jak się czujesz?
Ja nakupilam premium care za dużo, bo w szpitalu bylam tydzień i tam dawali pieluchy. W szpitalu były Happy i się sprawdzały, w domu te 1 premium care tez ok. Wszystko zalezy jak duże dziecko się urodzi. My zuzylismy 1nek około 50sztuk i potem 2jki Dady. Uzywam różne. Pampers, Dada, Babydream, Lupilu. Chyba Dada najfajniejsza [emoji6]Uparciuchy rodzą się we wtorekCoś czuję, że dzisiaj będzie Wasz dzień
Dziewczyny jakie najlepsze są pampersy dla noworodka na początek? Tylko nie piszcie mi, że pieluchy tetroweCzy pampers premium care w rozmiarze 1 są na początek ok? I ile sztuk kupić na początek w tym małym rozmiarze? Narazie jeszcze nie biorę się za zakup pampersów, ale chciałabym wcześniej zorientować się w temacie co polecacie
![]()
Taa w szpitalu się nie wyspisz. Na pewno będą dzis wywołać? Jakie masz rozwarcie? Balonik czy oxy od razu? Jak po oxy nie będzie szło pytaj czy Ci nie przebija wód płodowych - to najlepszy sposóbPo tych wczorajszych skurczach byłam wymęczona, że jak zeszło to spalam jak zabita, ale tutaj budzą co 3h.
Taa w szpitalu się nie wyspisz. Na pewno będą dzis wywołać? Jakie masz rozwarcie? Balonik czy oxy od razu? Jak po oxy nie będzie szło pytaj czy Ci nie przebija wód płodowych - to najlepszy sposób
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom