Evelin83
Fanka BB :)
trzymam kciuki zebs już dziś tulila małego uparciuszka. PowodzeniaU mnie sprawy się mają tak, rozwarcie drobne jest i mam balonik. Odchodzi mi właśnie też czop także może dziś? [emoji33]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
trzymam kciuki zebs już dziś tulila małego uparciuszka. PowodzeniaU mnie sprawy się mają tak, rozwarcie drobne jest i mam balonik. Odchodzi mi właśnie też czop także może dziś? [emoji33]
Kochana może być dziś ! Ja jadąc do szpitala miałam na 1 palec i od samego rana odchodził mi czopU mnie sprawy się mają tak, rozwarcie drobne jest i mam balonik. Odchodzi mi właśnie też czop także może dziś? [emoji33]
Gratulacje! Dużo zdrówka dla Was [emoji4]Dzień dobry dziewczynki![]()
Meldujemy się po wspaniałym dla nas weekendzie !
W sobotę rano przyszedł na świat nasz malutki wyczekany synek![]()
Poród trwał 7 godzin , ale udało się siłami natury Jesteśmy już w domku i powoli uczymy się siebie [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Mój przykręcił te meble do ściany ja mam szafe i komode, ale nie z kolekcji dziecięcej bo one takie malutkie sie wydawały tylko normalnie dla dorosłych, a szafe pax sobie od nich robiłam tylko front identyczny jak komoda. I uwierz, że codziennie otwieram szafe czy szuflady w komodzie i nic mi się nie gibnęło a jaka ja mam siłeŚliczny ten króliczekMój też uległy jeśli chodzi o zakupy i przygotowania, ale z tymi meblami już nie wytrzymał
W sobotę przywiózł a we wtorek przewrazliwiona żona karze mu zwracać
No to fajnie, że ktoś też zdecydował się na takie meble, bo już czułam się jak wyrodna matka
Po przemyśleniu stwierdziłam, że wolę mieć tańsze meble niż używane rzeczy nie wiadomo po kim.
A i zazdroszczę męża, który potrafi prasować. Mój prasowal raz i spalił nowy dywan, bo nie chciało się wyjąć deski do prasowania...
kochana mój prasuje a ja go musztruje Bo oni są zadaniowitez miałam kupic taka niebieska, ale ostatecznie zamowilm ialego z aliexpress 50 cm i czekam na dostawe, mam nadzieje ze przyjdzie w nienaruszonym stanie i w ogole przyjdzie. Ja mezowi o polowie rzeczy nawet nie mowie, wszystko dla niego to po co? ale jak już przychodzi i jest to zadowolonytak było z komoda , po co i po co , przecież jest miejsce w szafie, ale potem przy składaniu był bardziej podekscytowany ode mnie :
Mam tak samo. Po 20 tc zaczął mo czas lecieć bardzo szybkoWitamy, coraz więcej nas tutaj co mnie bardzo cieszy15.03 już niedługo. Ja już do samego porodu (a rodzę w czerwcu) nie będę miała takiej typowej wizyty z usg, więc jakoś musze wytrzymać. I szczerze to nawet mi się nie dłuży. Im ciąża bardziej zaawansowana tym szybciej czas leci i łatwiej przetrwać od wizyty do wizyty.
Chyba każda z Nas na swój sposób się boi...Poród jak poród wmawiaj sobie że pstrykniesz i dzidziuś wyjdzieTak, 1 są od 2kg. Ja jak widzę w apce, że do porodu zostało 66dni to zaczynam panikowaćw sumie już wszystko mam. Wczoraj odebraliśmy wózek, ale jakoś tak dziwnie... boje się czy sobie poradze jako mama i jak poród będzie przebiegał.
A wiedzialas ze Marika ( z lustopadowych ) jest znowu w ciazy? ChlopiecTrzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]musi być dobrze [emoji5]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha mój mężulek to samo.ciągle mówi że mi kompa zabierze i telefon bo się głupot naczytuje i potem wymyślam.Ale tak patrząc z drugiej strony to chyba chłop wiele racji ma...oczywiscie nie powiem mu tegoOj ja też odczuwam jak ten czas ucieka. W marcu chce zrobić jak najwięcej i ewentualnie na kwiecień zostawić tylko jakieś drobne rzeczy, a później relax przed porodem
Dziewczyny a jak Wasi mężowie reagują na te wszystkie przygotowania? Mój do wczoraj był cierpliwy, ale jak wczoraj powiedziałam, że chcę zwrócić meble (bo niebezpieczne), to już nie wytrzymał i powiedział, że do czerwca ze mną zwariujeWysmial mnie a później chciał zabrać mi tablet i telefon żebym więcej głupot nie czytała
Dobrze, że przynajmniej jedna osoba w domu zachowała zdrowy rozsądek
![]()
My kupiliśmy termometr na podczerwień w aptece ale oddaliśmy go bo mierzył błędnie temperaturę a w aptece wcisneli kit że najlepiej schodzi a tu się okazało że wycofują go.I musimy kupić nowy i sami nie mamy właśnie termometru i ciśnieniomierzu.Podpinam się do twojego postua czy mzecie polecić jakiś termometr dla dziecka i ciśnieniomierz. lekarz kazal mi mierzyc ciśnienie ale szukakam i szukam i jak już zdecydje się na cos to znajduje jaies minusy i od nowa to samo , szukam i szukam![]()