Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Duży Chłopczyk [emoji4]i pokazuje swoje klejnoty [emoji6]MG kiedyś polecała takie
![]()
Ropuszka kiedyś o tej stronie mówiła ale tam chyba tylko dieta jest
![]()
A u nas wszystko Oki mały siłacz ma 1010g [emoji1377]
Na pierwszym foto główka z rączka w buzi a drugiego opisywać chyba nie muszę [emoji12]( dumny tata)
![]()
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Ah ten Henio lubi się pokazać z dobrej strony [emoji3]MG kiedyś polecała takie
![]()
![]()
Na pierwszym foto główka z rączka w buzi a drugiego opisywać chyba nie muszę [emoji12]( dumny tata)
![]()
Super. Duży chłopak jużMG kiedyś polecała takie
![]()
![]()
![]()
Super. Cudowne wieściMoja Zosia mała kluseczka 830 g wazy. Wszystko jest Ok. Dostałam glukometr przez tydzień czasu próbować dieta i mierzyć i dać znać lekarzowi![]()
Też mam z IkeiŚliczny ten króliczekMój też uległy jeśli chodzi o zakupy i przygotowania, ale z tymi meblami już nie wytrzymał
W sobotę przywiózł a we wtorek przewrazliwiona żona karze mu zwracać
No to fajnie, że ktoś też zdecydował się na takie meble, bo już czułam się jak wyrodna matka
Po przemyśleniu stwierdziłam, że wolę mieć tańsze meble niż używane rzeczy nie wiadomo po kim.
A i zazdroszczę męża, który potrafi prasować. Mój prasowal raz i spalił nowy dywan, bo nie chciało się wyjąć deski do prasowania...
Ja mam i to kocham ....Ja mam i moje dziecko go nie pokochalo...
Ja byłam bardzo zadowolona z tych majtek, w mojej opinii najwygodniejsze.Ja zamawialam wszystko z firmy hartmann podkladow wzielam 3 paczki i 8szt majtek i jeszcze bralam podklady na lozko
4x600 mgDziękuję, dziewczyny, za szybkie odpowiedzi! [emoji8] A jak myślicie ile maksymalnie mogę tego apapa brać dziennie?