• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ropuszko o rety! Cale szczescie hestescie obie cale! Ja mialam bazy nie kupowac ale w koncu kupilam niedawno, po tym co napisalas to wiem ze dobrze zrobilam!

Evulek bidulko trzymaj sie tam dzielnie [emoji11]

Dziewczyny miałyśmy wczoraj wypadek w drodze do lekarza wjechał w nas pijany facet i to co przeżyliśmy było straszne ale chce wam napisać ze pieprzyć wszystkie misie leżaki przewijaki . Kupujcie foteliki atestowane tylko z baza !!!Policjanci i lekarze mówią ze to uratowało nasza Sarę bo przy takim uderzeniu w tył jak dostaliśmy to gdyby bazy nie było fotelik by na bank się przemieścił i nie wiadomo jakby się to skończyło .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ropuszko jestem w szoku co przezyliscie [emoji33] . Mam nadzieje ze wszystko dobrze z wami i mam nadzieje ze na saruni nie odbije sie ten wypadek. Trzymajcie sie. Czlowiek dba o bezpieczenstwo a i tak ktos sie znajdzie co tego nie przestrzega.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja widać pogoda to nie sprzyja niczemu [emoji58]

Dziewczyny miałyśmy wczoraj wypadek w drodze do lekarza wjechał w nas pijany facet i to co przeżyliśmy było straszne ale chce wam napisać ze pieprzyć wszystkie misie leżaki przewijaki . Kupujcie foteliki atestowane tylko z baza !!!Policjanci i lekarze mówią ze to uratowało nasza Sarę bo przy takim uderzeniu w tył jak dostaliśmy to gdyby bazy nie było fotelik by na bank się przemieścił i nie wiadomo jakby się to skończyło .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Trzymajcie sie dziewczyny i obserwujcie sie, bo często powypadkowe dolegliwości wychodzą pare dni pózniej!

Ogolnie jestem 35+5 i chca szybciej wywolac porod bo mam stan przedrzucawkowy, cukrzyca i nie chca do konca mnie w tym stanie trzymac.

No raczej, przecież to jest niebezpieczne, niech wywołują, takie czekanie....masz nerwy ze stali

Tak bardzo na szybko. Poród nie był mi dany. Mocne krwawienia, diagnoza - łożysko się odkleja i szybkie CC. Mały jest z nami. Ja odpoczywam fizycznie i psychicznie. Było ciężko. Później się odezwę.

[emoji15] o matko i weź tu sobie cos zaplanuj , najważniejsze ze razem, buziaki i duzo siły!

Ropuszko jestem w szoku co przezyliscie [emoji33] . Mam nadzieje ze wszystko dobrze z wami i mam nadzieje ze na saruni nie odbije sie ten wypadek. Trzymajcie sie. Czlowiek dba o bezpieczenstwo a i tak ktos sie znajdzie co tego nie przestrzega.

Dokladnie, Ty możesz być najlepszy kierowcom zadbać o bezpieczeństwo a jakis dureń bez wyobraźni spieprzy Ci życie!!!

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry