walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Trzymaj się dzielnie :-) wszystko będzie dobrzeJeszcze niech posiedzi ale naprawdę spanikowałam i łezka poleciałai bede obserwowala,według jak wczoraj sprawdzili który tydzień to 37/38t
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymaj się dzielnie :-) wszystko będzie dobrzeJeszcze niech posiedzi ale naprawdę spanikowałam i łezka poleciałai bede obserwowala,według jak wczoraj sprawdzili który tydzień to 37/38t
Tak bardzo na szybko. Poród nie był mi dany. Mocne krwawienia, diagnoza - łożysko się odkleja i szybkie CC. Mały jest z nami. Ja odpoczywam fizycznie i psychicznie. Było ciężko. Później się odezwę.
Pamietam Cie jeszcze z poczatku Twojej ciazyWitam sie dziewczyny ☺
Ja juz dawno rozpakowanaale zatesknilam
Fajnie ze sie wspieracie i dajecie rady fajnie ze mowicie co myslicie...ale nie kloccie sie bo to nie ma sensu kazda ma rozchwiane hormony tez tak mialami czasami jedno zdanie potrafi u dwudziestu osob zabrzmiec inaczej i kazda z was moze odebrac to jak atak czasami nie przemyslec i palnac glupote ...
Kazda z was jest lub bedzie cudowna Mama bez wzgledu na budżet zabawki czy akcesoria to nie jest takie wazne najwazniejsza jest milosc troska przytulenie pocalunek opieka a przede wszystkim nasza obecnosc przy tej malutkiej istotce .
Pozdrawiam was serdecznie![]()
Umowmy sie....ciaza i hormony daly o sobie znac haha@jasani każda z nas ma swoją wizję macierzyństwa i bez względu na to czy kupimy używane rzeczy,czy meble z Ikei czy z najlepszej włoskiej firmy każda z nas tyle walczyła o swoje maleństwo że będzie najlepszą matką na świecie! Mnie też nie stać na większość tych gadżetów, tym bardziej że ciąża bliźniacza to i wydatek podwójny. Był taki moment że sama pomyślałam że mogę nie być w stanie dac moim dzieciom tego wszystkiego... ale wiesz co najważniejsze? Damy im tyle miłości ile niektórzy nie umieją sobie nawet wyobrazić. Zostań z nami, nie każda z nas kupuje drogie,nowe rzeczy co nie znaczy że jesteśmy gorsze! Ja szunisiow żadnych nie kupuję, zrezygnowałam z kolysek, szukam używanego leżaczka i... wczoraj zamówiłam nianie elektryczną z ali express :-)
Aaaa i najtanszym szumisiem (z ktorego ja chetnie korzystam) jest youtube i mini wieza z bluetooth. Podesle link na 10 godzin darmowego szumisia [emoji3]@jasani każda z nas ma swoją wizję macierzyństwa i bez względu na to czy kupimy używane rzeczy,czy meble z Ikei czy z najlepszej włoskiej firmy każda z nas tyle walczyła o swoje maleństwo że będzie najlepszą matką na świecie! Mnie też nie stać na większość tych gadżetów, tym bardziej że ciąża bliźniacza to i wydatek podwójny. Był taki moment że sama pomyślałam że mogę nie być w stanie dac moim dzieciom tego wszystkiego... ale wiesz co najważniejsze? Damy im tyle miłości ile niektórzy nie umieją sobie nawet wyobrazić. Zostań z nami, nie każda z nas kupuje drogie,nowe rzeczy co nie znaczy że jesteśmy gorsze! Ja szunisiow żadnych nie kupuję, zrezygnowałam z kolysek, szukam używanego leżaczka i... wczoraj zamówiłam nianie elektryczną z ali express :-)
Nie jest dużo na razie mam już spokój nie widzę nic ale możliweZaczyna sie?![]()
Ojjj tam Ojjj tamTo już możesz rodzic!!!trzymam mocno kciukasy
![]()
Kochana mam termin ma marca za dokładnie 20 dniNo to nam się sypią dzieciaczki w marcuOby wszystko poszło szczęśliwie.