gooossia17
Fanka BB :)
O nie, to niedobrze. Do porodu już niewiele zostało. I jak się nie odwróci to cc?Dziewczyny wlasnie jestem po wizycie w szpitalu i mala zrobila fikolka! Glowka do gory jest! We wtorek dali mi skierowanie na szczegolowe usg..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O nie, to niedobrze. Do porodu już niewiele zostało. I jak się nie odwróci to cc?Dziewczyny wlasnie jestem po wizycie w szpitalu i mala zrobila fikolka! Glowka do gory jest! We wtorek dali mi skierowanie na szczegolowe usg..
Ok. Kurcze trochę mnie przeraża w takim razie ta ccJak wrócę do domu. Aktualnie jest mi za ciężko fizycznie o psychicznie.
Super chłopaki [emoji1]
Jej to już niedługo [emoji1]ale ten czas zleciał [emoji6]Za półtora tygodnia mam cesarke więc już wytrzymam i tak nic się nie da z tym zrobić.
Mam jechać do szpitala jakby się coś wcześniej dzialo chociaż wolę wytrwać już do tego terminu![]()
Ale śliczny brzusio [emoji11]A oto moja duma [emoji173][emoji173][emoji173]
Synuś musi wynagrodzi [emoji5]szybkiego powrotu do sprawności [emoji11]Jak wrócę do domu. Aktualnie jest mi za ciężko fizycznie o psychicznie.
A to lobuzDziewczyny wlasnie jestem po wizycie w szpitalu i mala zrobila fikolka! Glowka do gory jest! We wtorek dali mi skierowanie na szczegolowe usg..
Po tygodniu jak nowa będziesz . Po 2 zapomniszAle wymiana zdań zaszła pod moja nieobecności. Dziewczyny więcej luzu [emoji12]
Ja powoli dochodzę do siebie. Chwila zgrozy minęła.
Ile czasu bolało was cięcie? U mnie z każdym dniem lepiej, ale daleko chyba do podskakiwania.
Mi odradzali paróweczki szczególnie takie zjeb** babsko pielegniarka na spotkaniu w szpitalu na Arkońskiej w tej poradni diabetologicznej, gdzie mówię kobiecie że cukier mam Ok kupuj parówki z największa zawartością mięsa ja np kupuję z krakusa z szynki i cukier czasem z 2 kromkami chleba ciemnego z masłem wychodzi mi nie raz 99 nie raz ponad 100 i do tego keczup nie dużo ale tez odradzali ale ja dodaję i majonezu też troszkę i jest ok więc próbuj kochana a będziesz wiedzięc po czym ci skaczeJa wczoraj pol dnia przeplakalam bo nie wiedziałam jak mam się do tego zabraćale już na chłodno poczytałam i jest lepiej
dzisiaj nawet paróweczki zjadłam na śniadanie
![]()
Mam wizytę KTG i badanie przed CC która wstępnie mam zaplanowana przez położna na 20 marca i wtedy lekarz zadecyduje czy będzie CC niby skierowanie mam ale na skierowaniu nie mam napisanego nic takiego co cięcia więc mogą się nie zgodzić,w razie czego mój gin powiedział jakby się nie zgodzili mam dać mu znać i przyjechać do niego do szpitala i mi zrobią. Więc okaże sięJuż 15 idziesz do szpitala czy masz wizytę?