Tak dziewuszkaSuper wiadomość z rana! Strasznie się cieszę! A tyle było nerwów. Rozumiem, że dziewuszka będzie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak dziewuszkaSuper wiadomość z rana! Strasznie się cieszę! A tyle było nerwów. Rozumiem, że dziewuszka będzie?
To ruszamy do kuchni już bez dyskusji [emoji2] mniam mniam [emoji4]Jak cos to mam szarlotke do kawy![]()
Hihi mi mama wczoraj upiekła szarlotkę więc chętnie się rozgoszcze ! ❤ Boże kamień z serca...Jak cos to mam szarlotke do kawy![]()
Szarlotka jest na blacie, obsluzcie sie same bo my jeszcze lezakujemy w lozeczkuTo ruszamy do kuchni już bez dyskusji [emoji2] mniam mniam [emoji4]
Ja się boję i tego i tego. Chociaż odkąd wiem o cc jestem spokojniejsza o dziecko. Jakoś ten ból się zniesie. Martwię się jednak o karmienie piersią bardzo bym chciała i obym dała radęNie ma się czego bać .Ja chciałam cc na życzenie miałam cc ratujace życie i otrzewna i mięśnie nie jest wtedy rozcinana tylko rozrywana bo tak szybciej . I 2 dni łazimam jak stara babka .Po 6 h wstałam i człapałam i prostowałam się . Po 4 dniach byłam jak nowa ciężko wstać z mała na rękach ale samemu to można biegać . Najważniejsze by nie leżeć i wzdycha tylko chodzić .
Ja miałam 2w1 naturalny bez znieczulenia i cc ratujaca życie .
Wybieram cc zawsze i wszędzie .
Fantastyczna wiadomość!!!!! Wypocznij jak należy bo sporo nerwów musiało Cię to kosztowaćDziewczynki .. wracamy na forum WE DWIE !! ❤❤❤
Wynik NIFTY prawidłowynie stwierdzono żadnych nieprawidłowości
![]()
I takie wieści lubię. Teraz już masz się tylko cieszyć ☺Dziewczynki .. wracamy na forum WE DWIE !! ❤❤❤
Wynik NIFTY prawidłowynie stwierdzono żadnych nieprawidłowości
@jasani jak możesz to proszę dopisz mnie do kalendarza na 04.04 USG polowkowe , 06.04 wizyta u gin prowadzącego ciążę![]()