misis188
Fanka BB :)
Jutro bedzie gotowaA jak tam moja żyrafa?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jutro bedzie gotowaA jak tam moja żyrafa?
a to takich zdolność to ja nie mam żeby ze zdjecia zrobić, jak możesz to na zyrafe i malpke możesz mi wyslac instrukje, choc na zyrafe chyba widziałam opisane bez filmiku, ale to będę robic dopiero jak domowie welnyDaj.zdjecieja tylko kotka robilam z instrukcji choc tez nie do konca bo lapki zrobilam troche mniejsze. A wszystkie inne miski wyszukiwalam zdjecia w google i robilam sama
To musze skrupulatnie spisaca to takich zdolność to ja nie mam żeby ze zdjecia zrobić, jak możesz to na zyrafe i malpke możesz mi wyslac instrukje, choc na zyrafe chyba widziałam opisane bez filmiku, ale to będę robic dopiero jak domowie welny![]()
Hehe wygląda nieco tragicznie. Ale w całości będzie super zwiarzakiemi moze byc?
![]()
Jeszcze mysle czy jakoś sukienki nie ozdobić. Mam guziki male ale to chyba zly pomysl ale musze czegos poszukac i jakies kwiatuszki moze sie naucze i przyszyje ale to wyjdzie w praniuHehe wygląda nieco tragicznie. Ale w całości będzie super zwiarzakiem![]()
sliczna, szkoda ze dziewczynki nie mam w rodzinie malej , same chlopyi moze byc?
![]()
ok, ja i tak najpierw priorytet kotek dla bratanka , potem musze welne zamowic i dopiero, wiec nie spiesz się, będę się przypominać, a welne zamawiasz z allegro bo ja z mili zamowilam terazTo musze skrupulatnie spisaca u malpki w lapkach i ogonie mam druciki. Kochana ale nie wiem czy ja dzis skoncze bo z nia jest bardzo duzo pracy, najwyzej wrzuce Ci jutro ale plis przypimnij mi sie na priva bo zapomne komu obiecalam
![]()
Tak a raz z jakiejs strony tez zamawialamok, ja i tak najpierw priorytet kotek dla bratanka , potem musze welne zamowic i dopiero, wiec nie spiesz się, będę się przypominać, a welne zamawiasz z allegro bo ja z mili zamowilam teraz
Ależ się cieszę! Super wiadomości chociaż mówiłam że tak będzie :-)Dziewczynki .. wracamy na forum WE DWIE !! ❤❤❤
Wynik NIFTY prawidłowynie stwierdzono żadnych nieprawidłowości
@jasani jak możesz to proszę dopisz mnie do kalendarza na 04.04 USG polowkowe , 06.04 wizyta u gin prowadzącego ciążę![]()