misis188
Fanka BB :)
Albo zadzwon sobie do tego sklepu co ci adres podalam i zapytaj czy jest mozliwa wysylka za granucePróbowałam z allegro i pisze jakiś błąd, mam spróbować później. Może się uda jak nie to poszukam tu jakiegoś sklepu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Albo zadzwon sobie do tego sklepu co ci adres podalam i zapytaj czy jest mozliwa wysylka za granucePróbowałam z allegro i pisze jakiś błąd, mam spróbować później. Może się uda jak nie to poszukam tu jakiegoś sklepu.
Oj ta zgaga to masakra [emoji31] niby daja mi cos na nią ale słabo pomaga.I zgaga też zniknie [emoji4]
A probowalas musztardę? Podobno jest dobra za zgageOj ta zgaga to masakra [emoji31] niby daja mi cos na nią ale słabo pomaga.
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba nie maja w szpitalu na stanie musztardy, chyba ze maz przywiezie mi jutro [emoji6]. Mam juz tu miód i cytryne na gardlo to i musztarde tez moze przywieźć [emoji3]A probowalas musztardę? Podobno jest dobra za zgage
Dziewczyny, ktoś miał dodatni GBS? Czego mam dopilnować w szpitalu żeby niczym to nie zaszkodziło dzidzi?
Tylko pamietaj ze do musztardy musi byc kielbaskaChyba nie maja w szpitalu na stanie musztardy, chyba ze maz przywiezie mi jutro [emoji6]. Mam juz tu miód i cytryne na gardlo to i musztarde tez moze przywieźć [emoji3]
To sobie maz pomysli, przywiez kielbase i musztarde[emoji38] juz slysze jak mowi ze do tego zestawu to cos na rozgrzanie by sie przydalo.Tylko pamietaj ze do musztardy musi byc kielbaska![]()
Moze tak jak u nas genetyczne tez sie robi chyba do 14 tc... a ja leze calymi dniami no plamilam znowu i lekarz mnie nastraszyl :/ a od srody czysto. dzis mocz zanioslam a w poniedzialek lekarz. ja prenatalne mam 27.03 i 28.03 a tak to kota w domu dosyajeTo jakieś normalne badanie pomiędzy 11a 12 lub 13 tygodniem. Nie wiem jak oni to robią ale po badaniu we wtorek wszystko opowiem. Co tam u ciebie słychać tak mi się dluzy do badania uff
A co dają? Ja już tak się męczę że od kilku dni biorę Rennie i przynajmniej mogę spaćOj ta zgaga to masakra [emoji31] niby daja mi cos na nią ale słabo pomaga.