• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Oj uwierz podchody nie raz robiła ale zawsze udawało mi się uchronić ale dziś wykorzystała moje nie wyspanie [emoji23] czekam tylko jak Sara zacznie chodzić i będzie jej wyjadała z ręki jedzenie lub wylizywała resztki z buzi jak Matka nie będzie widziała [emoji30][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To tak jak w tej reklamie :D zaoszczędzisz na chusteczkach bo psinka Sarę umyje :p

Kochana jest to prawda i zwykle tak jest z nią ze samo się [emoji6] ale cieszę się ze się pokochały z Sarcią[emoji7]
1520678246-08a99f312dae5c7d-aaaaaa.jpeg

Piękny dywan :) oczywiście nie przebije Saruni o pieska, ale właśnie jestem na etapie szukania dywanu dla Zosi ;)

Oj uwierz podchody nie raz robiła ale zawsze udawało mi się uchronić ale dziś wykorzystała moje nie wyspanie [emoji23] czekam tylko jak Sara zacznie chodzić i będzie jej wyjadała z ręki jedzenie lub wylizywała resztki z buzi jak Matka nie będzie widziała [emoji30][emoji30]

Cos czuje ze i na Twoich oczach bedzie podkradac to jedzenie :D moj tak ma z kazdym dzieckiem az czasem mi wstyd :D

Dziewczyny kiedy acard przestalyscie brac? dzis bylam w szitalu bo rano krew i oczywiscie dwa krwiaki mam. oproc luteiny 3x1 mam dupka 3x2 beac i tak mysle czy mu krew nie zgestnieje za bardzo? a z drugiej strony nie wiem czy ba kreiaki sie powinno brac? co myslicie?

reklama
Dziewczyny kiedy acard przestalyscie brac? dzis bylam w szitalu bo rano krew i oczywiscie dwa krwiaki mam. oproc luteiny 3x1 mam dupka 3x2 beac i tak mysle czy mu krew nie zgestnieje za bardzo? a z drugiej strony nie wiem czy ba kreiaki sie powinno brac? co myslicie?
Też miałam krwiaki i mi lekarze mówili, że gdybym brała acard odrazu kazaliby odstawić. Tylko że ja brałam fraxiparine i bali się jej ruszać, więc jedynie zmniejszyli dawkę z 0,4 na 0,3. A pytałaś o to w szpitalu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry