I jak sonlbie z tym radzilas? lezenie ciagle? kiedy to cholerstwo znikło?Mi gin odstawiła acard w 12tc bo często plamiłam też od 5 tyg do 10tc i oczywiście też odklejanie się kosmówki w tym czasie było.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I jak sonlbie z tym radzilas? lezenie ciagle? kiedy to cholerstwo znikło?Mi gin odstawiła acard w 12tc bo często plamiłam też od 5 tyg do 10tc i oczywiście też odklejanie się kosmówki w tym czasie było.
Ja Ci powiem jak u mnie... od początku mam tak że jest dzień lenia i dzień nie dawania spokojuDziewczyny wiem, że takie pytania już były, ale ciężko mi się dokopać do nich a nie skupiałam się na nich wtedy za bardzo. Od wczoraj jakoś mniej czuję małą. I nie wiem czy ma lenia czy coś się dzieje. Jak to u Was było? Od kiedy liczyłyście ruchy bobasa? Nie wiem czy panikować czy taki po prostu ma dzień.
u mnie czasami jest bardziej aktywny a czasami wogole, wiec to chyba zależy jaki ma dzień, ja nie liczyłam ruchow, ale jak bardzo się denerwuje ze maly się nie rusza to pije zimna wode i klade się na plcach, jak mnie kpnie to się uspokajam, jak nie masz problemów z cukrem to tez możesz cos słodkiego zjeść i pozekaj kilka minut.Dziewczyny wiem, że takie pytania już były, ale ciężko mi się dokopać do nich a nie skupiałam się na nich wtedy za bardzo. Od wczoraj jakoś mniej czuję małą. I nie wiem czy ma lenia czy coś się dzieje. Jak to u Was było? Od kiedy liczyłyście ruchy bobasa? Nie wiem czy panikować czy taki po prostu ma dzień.
No własnie już mi tu mąż sugerował coś słodkiego, ale mam problemy z cukrem, więc wolę tego uniknąć. Z woda wypróbuję. Dziękiu mnie czasami jest bardziej aktywny a czasami wogole, wiec to chyba zależy jaki ma dzień, ja nie liczyłam ruchow, ale jak bardzo się denerwuje ze maly się nie rusza to pije zimna wode i klade się na plcach, jak mnie kpnie to się uspokajam, jak nie masz problemów z cukrem to tez możesz cos słodkiego zjeść i pozekaj kilka minut.
Napewno taki dzień. Ja wogole nie liczę ruchów a też Czasami cały dzień moja mała siedzi cichoDziewczyny wiem, że takie pytania już były, ale ciężko mi się dokopać do nich a nie skupiałam się na nich wtedy za bardzo. Od wczoraj jakoś mniej czuję małą. I nie wiem czy ma lenia czy coś się dzieje. Jak to u Was było? Od kiedy liczyłyście ruchy bobasa? Nie wiem czy panikować czy taki po prostu ma dzień.
Ja jak się denerwuje, ze mała się nie rusza to puszczam jej muzykęNo własnie już mi tu mąż sugerował coś słodkiego, ale mam problemy z cukrem, więc wolę tego uniknąć. Z woda wypróbuję. Dzięki
Wiadomo strach ale ja to panikara jestemI jak sonlbie z tym radzilas? lezenie ciagle? kiedy to cholerstwo znikło?
Ja mam to samo już muszę do małego popukac czasem potrafi przez ponad 3 g nic ale zaczne pukać w brzuszek to na chwilę wypcha mi się plecamiDziewczyny wiem, że takie pytania już były, ale ciężko mi się dokopać do nich a nie skupiałam się na nich wtedy za bardzo. Od wczoraj jakoś mniej czuję małą. I nie wiem czy ma lenia czy coś się dzieje. Jak to u Was było? Od kiedy liczyłyście ruchy bobasa? Nie wiem czy panikować czy taki po prostu ma dzień.