Evelin83
Fanka BB :)
superm gratulacje, ale Wam juz zazdroszcze ze tulicie swoje skarbyDziewczyny w nocy urodziła się Matylda. 2620 przez cc. Nie mam narazie jak więcej napisać ale jest ok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
superm gratulacje, ale Wam juz zazdroszcze ze tulicie swoje skarbyDziewczyny w nocy urodziła się Matylda. 2620 przez cc. Nie mam narazie jak więcej napisać ale jest ok
Dziewczyny cesarka 27.03
Nogi mam jak z waty i nie moge uwierzyc ze za 2 tyg nasza ksiezniczka juz bedzie z nsmi[emoji7]
Dziewczyny w nocy urodziła się Matylda. 2620 przez cc. Nie mam narazie jak więcej napisać ale jest ok
Meg, gratulacje kochana!Dziewczyny w nocy urodziła się Matylda. 2620 przez cc. Nie mam narazie jak więcej napisać ale jest ok
GRATULACJE KOCHANA❤Dziewczyny w nocy urodziła się Matylda. 2620 przez cc. Nie mam narazie jak więcej napisać ale jest ok
Mam niby mieć CC ale nie z tego powodu.Nikt mi nie mówił nic ze mogą być jakiś problemy po prostu tak niektóre kobietki mają mają zbudowana macice że jest ona w tyłozgięciu.Ja jak miałam podawany zarodek to lekarz powiedział mi że jest troszkę ciężko i nie się czy nie będzie trzeba macicy wyprostować ja od razu coA z porodem nie bedzi problemu?
Super już ty miałaś mieć 19 marca CC ale niunia się pospieszyła w sumie nie dużoDziewczyny w nocy urodziła się Matylda. 2620 przez cc. Nie mam narazie jak więcej napisać ale jest ok
Słyszałam o sklepie na Dzielna 21 chyba Dudek w Warszawie no i ten sklep Bobowózki ma bardzo duży wybór i ode mnie właśnie jest 30km więc napewno tam zajrzę@zylwia o ile dobrze pamiętam to miałaś gdzieś w warszawie oglądać wózki i miało ich tam być bardzo dużo :-) mogłabyś mi przypomnieć gdzie?
Wow meg ale wiadomosc! A pierwszy termin mialysmy miec Ty evulek i ja w ten sam dzien[emoji6] kto by pomyslal [emoji1]Dziewczyny w nocy urodziła się Matylda. 2620 przez cc. Nie mam narazie jak więcej napisać ale jest ok
Kochana pamietasz wiele miesiecy temu moj sen? O nie agatce? Tak mi sie jakos przypomnialo[emoji1] cos niewidzialnego nas laczy[emoji6]Kredko Twoj skarb urodzi sie dokaldnie w piersze urodziny mojego. To bedzie piekna data [emoji1]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale wiadomość [emoji4] zdrówka dla Was kobietki [emoji4]Dziewczyny w nocy urodziła się Matylda. 2620 przez cc. Nie mam narazie jak więcej napisać ale jest ok