• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
O no widzisz to lepiej jak ktoś sam pójdzie i zobaczy :D ja jeszcze w żadnym nie byłam :D może ktoś z Warszawy pomoże walczacej gdzie warto zajrzeć :D tylko, że ona ma mega wyzwanie bo potrzebuje blizniaczego :D ja coraz bardziej skłaniam się na zakup bebetto ale to jeszcze muszę na żywo pośmigac po sklepie ;)
To co mi pokazałaś mają babetto :-) ja też wstępnie o nim myślę, ale muszę się powozic tą bryką :-)

Mam niby mieć CC ale nie z tego powodu.Nikt mi nie mówił nic ze mogą być jakiś problemy po prostu tak niektóre kobietki mają mają zbudowana macice że jest ona w tyłozgięciu.Ja jak miałam podawany zarodek to lekarz powiedział mi że jest troszkę ciężko i nie się czy nie będzie trzeba macicy wyprostować ja od razu co;) ale udało mu się podać dokładnie w sam środek ;) bez jakiegoś prostowania nie wiem co miał na myśli ale mówił że to chwilę by trwało i nie bolalo.
Ok dziekuje :) u mnie transfer odbyl sie szybko i bez problemu. zobaczymy co dalej bedzie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry