4kwietniaA Ty kiedy masz??:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
4kwietniaA Ty kiedy masz??:-)
To już też za chwilę :-)4kwietniato też aby patrzeć
![]()
Ale cudna..Dużo zdrówka dla maleńkiej i dla świeżo upieczonej mamusiDziękuję kochane za gratulacje
Mała jest cudowna i ciągle śpi, mało je ale mam nadzieję nadrobimy
Wczoraj zobaczyłam brązowy sluz i do szpitala. Tam na ktg lekkie skurcze i odeszły mi wody. Odrazu na cc i o 3 w nocy mój cud był już z nami. 10 pkt ale ja do teraz czułam się kiepsko.
Matko ,Ty biduloTo już też za chwilę :-)
Ja czuję się już zdecydowanie lepiej, wymioty tylko ranno i to już też nie codziennie :-) a jak u Was? Doszłaś do siebie po niepotrzebnym stresie??
Ale słodziak malutki! Jeszcze raz gratuluje!Dziękuję kochane za gratulacje
Wczoraj zobaczyłam brązowy sluz i do szpitala. Tam na ktg lekkie skurcze i odeszły mi wody. Odrazu na cc i o 3 w nocy mój cud był już z nami. 10 pkt ale ja do teraz czułam się kiepsko.
ja p.r.e.n.a.l.en mialam w saszetkach, nic mi nie bylo po tymMam nadzieje ze tez tak u mnie bedzie. Migdalki obserwuje i dzieki Bogu nie sa zaczerwienione. Wczoraj bylam w Kościele i sie boje czy mnie ktos nie zarazil. Pije herbatę z sokiem malinowym i imbirem, chodze co chwile plukac gardlo woda z sola-teraz zrobilam sobie z sola z kopalni soli. Jeszcze sie zastanawiam nad inhalacja z,soli fizjologicznej z odrobina soli morskiej. A nic Ci nie bylo po tych p.r.e.n.a.l.e.n? Bo jak zjadlam ta tabletke, wypilam syrop to jakies pol godziny pozniej wymiotowalam.i sie zastanawiam od czego.
Piękna [emoji7]gratulacje [emoji4]Dziękuję kochane za gratulacje
Leze caly dzień. Dobrze ze jutro mam wizyte u gina. Ja to nie moge miec spokojuKurcze okropne teraz te przeziębienia :/ przede wszystkim kladz się do łóżka i herbata z miodem i cytryną!