• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja z wózkami mam ten sam problem, w kazdym coś znajdę i wybrzydzam trochę [emoji16] łóżeczko wybieraliśmy oboje ale coś go naszło dzisiaj i zamowil. Nie wiem jeszcze co będzie, wiem że zdrowe i z tego się cieszę. Dlatego body kupiłam biale. Wizytę mam 27 więc już pewnie się dowiem bo u mnie to będzie początek 17 tygodnia. Ale powiem, że za specjalnie się nie nastawiam. Chciałabym chłopca bo u mnie w rodzinie to większość dziewuch ale jak będzie dziewczynka tak samo będę się cieszyć [emoji6] ja to w ogóle jestem wniebowzieta że jestem w ciąży i że szkrab zdrowy [emoji6] imiona mam i dla jednego i dla drugiego więc problemu nie będzie

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie. A jeśli będzie dziewczynka to będzie to twoja córeczka - jedyna i niepowtarzalna [emoji4]

reklama
Ja miałam wszystko dużo szybciej. Wózek w 20tc, pokoik parę miesięcy przed porodem, pranie i prasowanie też. Torbę do porodu ze dwa miesiące przed albo i szybciej. Dzięki temu miałam spokojna końcówkę ciąży. Tak się cieszyłam, bo z tym wielkim brzuchem nie dałabym rady fizycznie. Skarpetki i buty musiał mi mąż ubierać a gdzie ogarnąć wszystko...

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry