gooossia17
Fanka BB :)
Ja tez myślałam, ze mi wymioty przeszły, ale po 2 tygodniach jak coś zjadłam nie tak to wymiotowałam.Ciazowe minely 3 tygodnie temu. Mam nadzieje ze mi to przejdzie. Nie mam apetytu tylko pije caly czas herbate
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez myślałam, ze mi wymioty przeszły, ale po 2 tygodniach jak coś zjadłam nie tak to wymiotowałam.Ciazowe minely 3 tygodnie temu. Mam nadzieje ze mi to przejdzie. Nie mam apetytu tylko pije caly czas herbate
Na końcu to chyba ja zostanę [emoji12]A ja za Wami na szarym koncu!
Dokładnie. A jeśli będzie dziewczynka to będzie to twoja córeczka - jedyna i niepowtarzalna [emoji4]Ja z wózkami mam ten sam problem, w kazdym coś znajdę i wybrzydzam trochę [emoji16] łóżeczko wybieraliśmy oboje ale coś go naszło dzisiaj i zamowil. Nie wiem jeszcze co będzie, wiem że zdrowe i z tego się cieszę. Dlatego body kupiłam biale. Wizytę mam 27 więc już pewnie się dowiem bo u mnie to będzie początek 17 tygodnia. Ale powiem, że za specjalnie się nie nastawiam. Chciałabym chłopca bo u mnie w rodzinie to większość dziewuch ale jak będzie dziewczynka tak samo będę się cieszyć [emoji6] ja to w ogóle jestem wniebowzieta że jestem w ciąży i że szkrab zdrowy [emoji6] imiona mam i dla jednego i dla drugiego więc problemu nie będzie
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ja nie mam.apetytu przez to.glupie przeziębienie:/Ja tez myślałam, ze mi wymioty przeszły, ale po 2 tygodniach jak coś zjadłam nie tak to wymiotowałam.nie chciało mi się jeść tez dużo piłam, ale nie bój się jeszcze apetyt przyjdzie i to ogromny
![]()
To już przesada [emoji16]Tego właśnie nie wiem. W każdym bądź razie ma termin cesarki na 20 marca a jeszcze nie ma fotelika kupionego...
Ja też ostatnio jak chorowalam to apetyt znikł. Ale może spróbuj coś lekkiego zjeść. Może jakaś zupka i przy okazji na gardło będzie ciepelko. Musisz mieć siły.Ciazowe minely 3 tygodnie temu. Mam nadzieje ze mi to przejdzie. Nie mam apetytu tylko pije caly czas herbate
W uk mnie by nie wypisali bez fotelika.Dziewczyny powiedzcie mi czy do szpitala już jest wymagany fotelik? Żeby z dzieckiem wyjść?
TakDziewczyny powiedzcie mi czy do szpitala już jest wymagany fotelik? Żeby z dzieckiem wyjść?
Dziewczyny powiedzcie mi czy do szpitala już jest wymagany fotelik? Żeby z dzieckiem wyjść?