katharina203
Fanka BB :)
A jak ktos nie mialby samochodu? To po co komus fotelik? Tylko do szpitala? Tak tylko sobie pomyslalamW moim szpitalu był wymóg
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jak ktos nie mialby samochodu? To po co komus fotelik? Tylko do szpitala? Tak tylko sobie pomyslalamW moim szpitalu był wymóg
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Dziewczyny powiedzcie mi czy do szpitala już jest wymagany fotelik? Żeby z dzieckiem wyjść?
To super, ze tak wyszloDostałam wiadomość na e-booksa, że zapraszają mnie na usg 2 trymestru. Myślę sobie, połówkowe przecież już miałam. Ale pójdę, może się pomylili. Chyba mnie nie wyrzucą![]()
Ja uzywam palmersa i olej ze slodkich migdalow, stosuje je razem, najpierw olejek potem balsam. Przy pierwszej ciazy zero rozstepow a brzuch mialam ogromny, teraz tez nie mam i mam nadzieje, ze tak zostanieDziewczyny co używacie na rozstępy na piersiach. Dzisiaj zauważyłam, że na dole piersi zaczęły mi się robić minimalne rozstępy i nie chce żeby się powiększyły. Ogólnie od dwóch tygodni używam HiPP mama i samruje całe ciało ale jak widać to nie podziałało na moje cycki. Czy biooil mogę używać w ciąży, chyba że macie jakiś inny magiczny specyfik [emoji6]
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
a gdzie kupujecie tego palmersa ?Ja uzywam palmersa i olej ze slodkich migdalow, stosuje je razem, najpierw olejek potem balsam. Przy pierwszej ciazy zero rozstepow a brzuch mialam ogromny, teraz tez nie mam i mam nadzieje, ze tak zostanie![]()
Rossmana gdzie kupujecie tego palmersa ?
Też jest w Gemini.a gdzie kupujecie tego palmersa ?
U mnie w szpitalu byl konieczny. Fotelik-nosidelkoDziewczyny powiedzcie mi czy do szpitala już jest wymagany fotelik? Żeby z dzieckiem wyjść?