Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny czy też któraś z was ma problem lub miała z obudzeniem dziecka do jedzenia,mój to by spał przed jedzeniem zmieniam mu pampersa żeby obudzić czasem coś daje a czasem nie i śpi.Daje mu butelkę wkładam ten smoczek na wargi troszkę mleczka żeby poczuł i nie raz pije a nie raz problem bo śpi
Właśnie on też śpi rozbieram go budzi się otworzy oczy ale za chwilę zamyka karnie go tak co 2-3 godziny po 20-30mlRozbieraj go od pasa w dół, gilgocz po stopkach lub mocz wacik i przetrzyj po buźce lub pod brudka . Musisz go budzić co 2-3 h bo jest jeszcze za malutki żeby dłużej przesypiał bez jedzenia bo mu cukier będzie spadał i może mieć później niedowagę jak Sara .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie on też śpi rozbieram go budzi się otworzy oczy ale za chwilę zamyka karnie go tak co 2-3 godziny po 20-30ml
Ja mam, ale to Ikea, więc kiepska inspiracja![]()
![]()
Ja mam wejdź sobie na stronę bellamy.com
Ja mam zwykły przewijak na łóżeczku. Podobno przewijak i tak na krótko, koleżanki mi mówiły ze 4-6mcy góra bo potem dziecko za duże także jakoś tego nie rozkminiałam.
Ja dzis fajna zbalazlam, znaczy mi.sie podoba-pinio barcelona