Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jedyny problem jak laktator przyda się już w szpitalu. Także to jest ryzyk fizyk [emoji12] A Ty chyba jedna z niewielu tu masz super laktacje [emoji4]Ja mam dwie butelki z tt antykolkowe i leżą. Na całe szczęście nie kupiłam ani laktatora, ani podgrzewacza itp. Stwierdziłam, że jak zajdzie potrzeba to dojdzie do mnie w przeciągu 2 dni roboczych, a zupełnie się by mi to nie przydało.
Ja wyparzam wrzątkiem smoczka, bo tylko to mój synek akceptuje ;p (od czasu do czasu).
Dziś była u nas położna. Maluch nabrał dodatkowe 120g![]()
Ja jestem tydzień po Tobie Jasani, mam zamiar zacząć prac i sprzątać tydzień po świętachNo to ja jestem przerażona bo Ty jesteś 2 tygodnie przede mną a ja jeszcze połowy rzeczy nie mam. Nawet jeszcze o praniu nie myślę. Najpierw musze kupić komodę, żebym te ciuszki mogła tam poukładać.
Na jednaMożesz go pokazać? Na dwie piersi?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja butelkę mam jedna 60 ml dostałam na szkole rodzenia i nie kupuje więcej bo mam zamiar karmić piersią. Podgrzewacz i sterylizator mam zamiar kupić jak nie będę karmiła piersią lub w momencie kiedy już skończę. Chyba, ze będę miała tyle pokarmu, ze w lodowce będę trzymała to podgrzewacz kupięCzyli czy dobrze rozumiem masz laktator i butelkę ze smoczkiem (ile sztuk)? Podgrzewacza i sterylizatora narazie nie kupujesz? Zastanawiam się czy nie stopie tego w garnkuA smoczki takie zwykłe jako uspokajacze kupujecie czy też sobie darować?
Laktator mam. Nie jakis wypasiony ale powinien mi starczyć. A co do pogrzewacza to na pewno będzie ułatwieniem jak będziesz regularnie wychodzic a ja jak coś planuje korzystać ze sposobów naszych mam [emoji6]A jak wychodzicie z domu bez dzidziusia i Tatuś zostaje z nim to jak odgrzewa mleczko? Ja będę musiała wychodzić, wiec chyba konieczny mi będzie i laktator i podgrzewacz :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie kupuje laktatora i sterylizator.To ja sobie dziewczyny daruję narazie ten podgrzewacz i sterylizator. Kupię laktator z butelką i smoczek. Mam nadzieje, że na początek wystarczy. A macie jakiś płyn do mycia butelek, laktatora? Czy to też zbędne?
No ja właśnie też po Świętach planuję zacząć prać i kupić mebelki. Musze zakupić jeszcze deskę do prasowania bo takowej niestety nie posiadamJa jestem tydzień po Tobie Jasani, mam zamiar zacząć prac i sprzątać tydzień po świętachto będzie w 30 tygodniu. Teraz jeszcze dokupuje ostatnie rzeczy
![]()