hope322
Fanka BB :)
A mozesz jakas polecic?Ja kupiłam na samej końcówce ciąży, położna namawiała i szok używamy non stop z dwóch powodów Mała ulewa i ma sapkę
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A mozesz jakas polecic?Ja kupiłam na samej końcówce ciąży, położna namawiała i szok używamy non stop z dwóch powodów Mała ulewa i ma sapkę
Dopiero doczytakam jaka masz podusieWiesz co jakaś zwykła chyba ze Swiat_dziecka na allegro
Tak jak na załączonym obrazkuMarcela ma uszy przebite??
Ale slodziakDziewczyny poznajcie mojego Synka [emoji7][emoji7][emoji7] ja zakochana [emoji7][emoji6] dziś 25t5d i waży 731 g - lekarz mówi, ze ok - co Wy myślicie?![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja uzywalam pasa ok 3 tyg po cc, wczesniej z tego co czytalam sie nie zaleca ale jak komu wygodnieA mi się wydawało, że taki pas odrazu po cc nie jest wygodny, bo uciska i może bardziej boli rana/gorzej się goi. Najwyraźniej byłam w błędzie![]()
Sliczna, pulasek mały. Jakie uszka ozdobioneA my mamy 14 tygodni i 6300 .
I ulewa nam się mleczko i bardzo płaczemy ....
Dostałysmy syropek na zgage trochę pomógł Ale dziś zmieniliśmy jeszcze mleczko ....
Śpi jak anioł z mamusia Zobacz załącznik 843077 od 21 do 6 mniej więcej za to w dzień cały czas na rękach i ulewa i ulewa i płacze i krzyczy . ...
W dzień drzemki 2x 30 minut .....
Ja też dałam odrazu dwie płytkiTak ale 5
[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017
SuperDziewczyny poznajcie mojego Synka [emoji7][emoji7][emoji7] ja zakochana [emoji7][emoji6] dziś 25t5d i waży 731 g - lekarz mówi, ze ok - co Wy myślicie?![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
PiekniochaJutro kończę tydzieńa to po pierwszej kąpieli .
Mój skarbus