Ewunka
Fanka BB :)
U mnie śnieg pada i zimnoA my korzystamy z pięknej pogody i słoneczka [emoji295]![]()
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
U mnie śnieg pada i zimnoA my korzystamy z pięknej pogody i słoneczka [emoji295]![]()
![]()
Mam dla niemowląt napisane mgiełka.....Może masz taką co mocno psika? Ta naprawdę delikatnie że nawet nie reagują
Ja się zastanawiam czy przebijać czy dać Jej wybór. Kożuchowska np nie ma przebitych uszu [emoji847]
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
A my korzystamy z pięknej pogody i słoneczka [emoji295]![]()
![]()
Cuuudo!! ❤Jutro kończę tydzieńa to po pierwszej kąpieli .
Mój skarbus
Jutro kończę tydzieńa to po pierwszej kąpieli .
Mój skarbus
Jejciu ❤ landryneczka ❤Jutro kończę tydzieńa to po pierwszej kąpieli .
Mój skarbus
Mi ciężko wyjść samej, nie mamy windy. Dziś pół spaceru to były krzyki, aż się umeczylam z nerwów[emoji34] [emoji6]A u nas padał śnieg, później grad...
Wczoraj werandowałam chłopaka, a samej znieść wózek mam problem. Najgorszy jednak dla mnie jest fakt, że karmię piersią i spacer może nie być przyjemny, jak maluch postanowi, że chce jeść tu i teraz![]()
Też miałam taki jeden spacer ze nie byłam pewna czy kręcić się tylko blisko domku czy może dalej pospacerować [emoji28]Mi ciężko wyjść samej, nie mamy windy. Dziś pół spaceru to były krzyki, aż się umeczylam z nerwów[emoji34] [emoji6]
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Jutro kończę tydzieńa to po pierwszej kąpieli .
Mój skarbus