• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No właśnie ja też siedzę sama i po prostu za dużo internetu bo naoglądam się fajnych rzeczy i chciałabym to już kupić. Te większe rzeczy typu własnie wózek, mebelki czy łóżeczko to chciałabym z nim konsultować, ale np jaki kolor prześcieradła czy z czego jest zrobione to wydaje mi się, że nie jest mi już do tego potrzebny :)
No raczej :-) ja też duże, główne zakupy planuje z m ale ciuszki i tego typu akcesoria zakupuje sama i zawsze pokazuje po :-)

reklama
Dreams od kiedy podajesz wit c? Bo sie wlasnie zastanawiam czy zamawiac? Czy ma znaczenie czy sn czy cc i czy kp a mm?

I jakie to czopki na uspokojenie?

Ja musze miec zspasy wszystkiego wiec sie zaopatrzam[emoji6]
Czopki Viburcol i stosuje się je doraźnie. Wit C nie wiem czy trzeba na stałe mi pediatra poleciła przy przeziębieniu [emoji4]

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Ja tak ale to zalezy od faceta. Moje kolezanki sa chore jak maja isc z facetem na zakupy a ja kocham zakupy z moim mezem:) stoje w przymierzalni i on mi przynosi ciuchy ktirych bym pewno sama nie wzięła a ktore super mi pasuja. I wogole konsultuje z nim chyba wszystko, ake to działa w dwie strony:)
Też z mężem zakupy ubraniowe robię. Nikt mi lepiej od Niego nie doradzi heh

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

A ja wam powiem, że leki kupiłam dopiero w 8 dniu życia dziecka. Wszystko to co zalecił lekarz i mam tylko wit. D i czopki na gorączkę.
Kochana a jakie czopki bo wszystko co widzę na gemini to od 3mca? Ja mam tylko wit D bo tak na szkole rodzenia kazali i nic więcej bo za dużo dawać to też niedobrze. Jezeli już sie chce to powinno sie badanie zrobić niedoboru wit tak nam tlumaczono.

O dopiero zainstalowałam tą aplikacje :-) ale dużo tu nowości [emoji14]
A można wyłączyć powiadomienia aby mi nie piszczal caly czas telefon??:-)

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
W ustawieniach już to znalazłam. Ale jak.ja zablokowalam telefon to mimo iz mam wlaczone powiadomienia to nie pika a ja przecież muszę byc ns bieżąco[emoji12]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry