Dziewczyny ten octenisept to taki macie czy jakiś inny? Link do: OCTENISEPT, Płyn, 250ml z dozownikiem - Artykuły higieniczne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiadomo każdy ma swój sposób. Nam sprawdził się Octenisept i kikut bezproblemowo szybko odpadł
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Tak do konca jeszcze nie. Najgorzej jest rano, mocno kaszle.Dziękuję. Pędzę do apteki. A Ty już zdrowa??
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Akurat co do tych leków to mam wątpliwości czy można je stosować w ciąży. Na ulotce wyraźnie jest napisane, że nie bo takich badań nikt na ciężarnych nie przeprowadzał. Tylko za zgodą lekarza.A z tym kaszlem to miałam tak samo, zreszta dalej mnie meczy rano. Jesli doszedl by Ci katar to kup sobie nasivin soft a na gardlo orofar max. Oczywiscie Ci nie zycze przeziębienia ale jak Ty pracujesz to noestety masz stycznosc z różnymi zarazkamite leki wszystkie sa bezpieczne w ciazy a z naturalnych skladnikow to swiezy imbir, czosnek, miod, cebula, cytryna.
No wlasnie moj ginekolog mi je pozwolił brac ze sa bezpieczne dla dziecka a ginekologa mam zaufanegoAkurat co do tych leków to mam wątpliwości czy można je stosować w ciąży. Na ulotce wyraźnie jest napisane, że nie bo takich badań nikt na ciężarnych nie przeprowadzał. Tylko za zgodą lekarza.
Nasivin ma w składzie xylometazolin i on może być szkodliwy. Ok, działa miejscowo, ale ja bym się bała tego stosować. Tak jak pisałam, nikt nie testuje leków na ciężarnych bo która by się na to zgodziła. Dlatego to jest tylko i wyłącznie indywidualna decyzja lekarza. Ja bym bardziej stosowała naturalne metody na kaszel, syrop z cebuli i czosnek. U mnie ten ostatni zdziałał cuda bo skończyło się tylko na katarze.No wlasnie moj ginekolog mi je pozwolił brac ze sa bezpieczne dla dziecka a ginekologa mam zaufanego
Babo ty bys chciala widzieć moja kuchnie na początkuNasivin ma w składzie xylometazolin i on może być szkodliwy. Ok, działa miejscowo, ale ja bym się bała tego stosować. Tak jak pisałam, nikt nie testuje leków na ciężarnych bo która by się na to zgodziła. Dlatego to jest tylko i wyłącznie indywidualna decyzja lekarza. Ja bym bardziej stosowała naturalne metody na kaszel, syrop z cebuli i czosnek. U mnie ten ostatni zdziałał cuda bo skończyło się tylko na katarze.
Nam na szkole rodzenia też mówiono, że octenisept nie. Tylko widą przemywać. Że ictenisept to lek i dopiero gdy cos by się działo to wtedy. Niby kikuty przemywane wodą odpadają szybciej bo jednak octenisept konserwuje.ale kikut czymś trzeba odkażać...