• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
To wpisz sobie w google miedzy_motkami instagram. Ona nie ma profilu zamknietego. Jejku ma boskiego miska i dzis go sprobuje zrobic z himalaya bo mialam jeden taki kolor nijaki a na tego miska bedzie super:)
Ja dzisiaj wychaczylam piekne włóczki bawelniane na promocji i tak mnie kusi zrobic kocyk :) Ile motkow/gram wyszlo Ci na Twoj kocyk?

Ja dzisiaj wychaczylam piekne włóczki bawelniane na promocji i tak mnie kusi zrobic kocyk :) Ile motkow/gram wyszlo Ci na Twoj kocyk?
Kochana wyszly mi 3 motki a moze troche wiecej bo ja mieszalam kolory. 2 niebieskie, prawie caly szary i troche czarnego. W motku jest 100 g, 120 m ale kocyk mi wyszedł maly bo ok 60x60. Ta dziewczyna co zrobila te super miski ma zdjecie fajnej włóczki safran. Patrzylan i cenowo one super wychodza bo bodajze 6.60 za motek, tam jest 160 metrow z tego co kojarzę i sa piekne kolory. Ja jeszcze bede chyba robic kocyk ale na drutach i kupie albo ta włóczke safran albo tez ciekawa jest YarnArt jeans plus ale ta już jest drozsza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry