Tak. My niestety nie mamy miejsca na większą komodę.A przewijak masz tam obok? Moj m chce duza komode
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak. My niestety nie mamy miejsca na większą komodę.A przewijak masz tam obok? Moj m chce duza komode
Ja jestem zadowolona, składała sie fajnie jest stabilna i mam z 3 szufladami takimi szerokim nie tak podzielona jAk Ty wysłałaś. Przewijak na nią nie pasował Jest dłuższy niż komoda i był niestabilny dlatego leży na łóżeczku.I zadowolona jesteś?? Bo w sumie za ta cene komoda drewniana to na prawde fajna sprawa a dosc solidnie wyglada. Mi.chodzi po glowie ta
Link do: hemnes - Szukaj w Google:
Jeszcze strasznie mi sie łóżka rozkladane podobaja
Cenna uwaga. To moze jednak sie zdecyduje na przewijak z ikei wolnostojacyJa jestem zadowolona, składała sie fajnie jest stabilna i mam z 3 szufladami takimi szerokim nie tak podzielona jAk Ty wysłałaś. Przewijak na nią nie pasował Jest dłuższy niż komoda i był niestabilny dlatego leży na łóżeczku.
Ja mam taki z szufladami. Całkiem pakowneCenna uwaga. To moze jednak sie zdecyduje na przewijak z ikei wolnostojacy
Bo ten przewijak co jam mam to taki zwykly bez stelaża i on u gory i na dole ma takie plastikowe hmm...nóżki nie wuem jak to nazwac i to sie nie trzyma komody bo jest za wąska a na łóżeczko idealne.Cenna uwaga. To moze jednak sie zdecyduje na przewijak z ikei wolnostojacy
Wygląda na porzadny [emoji41]Kupili mi fotel![]()
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wygląda na porzadny [emoji41]
Ale super! :-)Kupili mi fotel![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ile on kosztuje w Ikei??;-)No do najtanszych nie nalezy ale bylam na niego chora już od dawna. Gdzie tylko bylan w sklepie i byly uszaki to siadalam.na nich. Moze byly tansze ale zaden tak wygodny a sypialnie mamy dosc duza, szafy wywalam bo mam garderobe tak ze sie zmiesci
A ile on kosztuje w Ikei??;-)
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom