• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No nie obzeralam się ale jem jak mam ochotę. Teraz mam fazę na mleczne i białkowe rzeczy [emoji16] Ale nie jem słodyczy i ciast.

Masz jeszcze czas żeby się przyszykować [emoji480] [emoji480] Twoja historia jest mi bliska bo powtarzasz los mojej mamy która urodziła mnie i siostrę [emoji4]
O widzisz super,bardzo mi miło że jesteśmy Ci bliskie :-) przeraża mnie jak ja sobie będę dawala rade z tym brzuchem bo już go zaczynam odczuwać a to dopiero 22 tc [emoji7]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

O widzisz super,bardzo mi miło że jesteśmy Ci bliskie :-) przeraża mnie jak ja sobie będę dawala rade z tym brzuchem bo już go zaczynam odczuwać a to dopiero 22 tc [emoji7]

Z brzuchem Cię nie pociesze bo z jedną ale podobno niemałą dziewczynka mam już spory [emoji3] Ale myśl że tam są nasze maleństwa daje siły [emoji4] [emoji7]

No zdecydowanie :-)) dużo dla nich wytrzymamy :-D Dawaj nam tu fotkę swojego brzusia ;-)

Oto on [emoji12] 37+5
49bdd3362b8f54f7f762584951685378.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry