Evelin83
Fanka BB :)
chodzilo mi o to ze do szpitala pojechala o 8.30 a po 9 juz tulila synkaAle na porodowce sie nie jest od poczatku. Mpja szwagierka 4 godziny rodzila i juz na koncowke ja zawiezli na porodowke
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chodzilo mi o to ze do szpitala pojechala o 8.30 a po 9 juz tulila synkaAle na porodowce sie nie jest od poczatku. Mpja szwagierka 4 godziny rodzila i juz na koncowke ja zawiezli na porodowke
O matko jaki boski [emoji7] [emoji7] [emoji7]Zobacz załącznik 844845 skonczony , z tym brzuchem to nie lada wyczyn , ale jestem dumna z siebie![]()
Super!!! [emoji106] [emoji106] [emoji106]Zobacz załącznik 844845 skonczony , z tym brzuchem to nie lada wyczyn , ale jestem dumna z siebie![]()
500 m plus zielony i czarny , kupilam po 50 m ale to duzo zostalo , to sznurek bawelniany 5 mmSuper!!! [emoji106] [emoji106] [emoji106]
Ile wluczki poszło? Bo sama chciałam kiedyś coś takiego zrobić [emoji7]
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Wow, nie pomyslałam, że można zrobić coś takiego. Ja na razie skupiłam się na kocyku bo miś lub kotek słabo mi idą.Zobacz załącznik 844845 skonczony , z tym brzuchem to nie lada wyczyn , ale jestem dumna z siebie![]()
A powiesz dlaczego nie rota i meningokoki?My płatną 6w1, pneumokoki na NFZ, rota i meningokoki nie
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
to ja mialam odwrotnie, kocyk mi nie wychodzil i w koncu odpuscilam , a kotki juz 3 zrobilam i jutro za 4 sie zabieram dla chrzesniakaWow, nie pomyslałam, że można zrobić coś takiego. Ja na razie skupiłam się na kocyku bo miś lub kotek słabo mi idą.
Lekarz w poradni przy szpitaluMi doktorek mówił, że sporo ważyChociaż tutaj no forum są jeszcze większe kluseczki
![]()
Mam pytanie do dziewczyn, które miały cc w Polsce. Kto i gdzie ściągał Wam szwy?
Gratuluję. Zdrówka dla wasDziewczyny, na szybko.
Alinka już jest na świecie [emoji7]
Urodzona dziś sn o 6:05, 57 cm, 3980 g [emoji4]
Rodziłam koło 6 godzin.
Na razie jestem słaba, krocze mi słabo się goi. Jest najpiękniejsza na świecie [emoji257]