misis188
Fanka BB :)
Macie przekichana z tym macierzynskim. Będziesz wracac do pracy? Bo potem to pewno jedynie zlobek lub opiekunkaW Hiszpani nie ma wcale becikowegoMacierzyński to 16 tygodni .
Nie narzekaj więc hi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Macie przekichana z tym macierzynskim. Będziesz wracac do pracy? Bo potem to pewno jedynie zlobek lub opiekunkaW Hiszpani nie ma wcale becikowegoMacierzyński to 16 tygodni .
Nie narzekaj więc hi![]()
Macierzyński skończył mi się wczoraj ..... Marcelina ma 4 miesiące ( dostałysmy troche więcej bo była w szpitalu ) został mi miesiąc wakacji zaległych i wracam Ale ne na 60 h tygodniowo tylko 20 . Na 12.30 będę w domu rano zostanie z nią mąż .Ja wrócę on pójdzie do pracy. ..Macie przekichana z tym macierzynskim. Będziesz wracac do pracy? Bo potem to pewno jedynie zlobek lub opiekunka
Mozna przez ambasade zalatwic paszport tymczasowy i jechac do PL zarejestrowac dziecko. Tak robili moi znajomi. Nie mam pojecia czy mozna to zrobic bez osobistego stawienia. Ja rejestrowalam synka tylko w DK, wszystko sie robi przez borgera, pielegniarki mi pomagaly. walczylsmy o kazdy dzien zycia synka, nie wyszlismy przez te 4 miesiace nawet ze szpitala wiec nawet nie myslalam o rejestracji w PL.A ja mam pytanie do dziewczyn, które rodziły za granicą. Jak to jest z załatwianiem formalności w Polsce? Trzeba jakoś od razu przez np ambasadę czy wtedy jak przyjadę do Polski? @hope322 może Ty mi podpowiesz? Jakie dokumenty z Danii potrzebowałaś do rejestracji dziecka w PL?
Nie chaiałam Cie jakoś urazić swoim wpisem. Wiem, że to był ciężki czas dla Was.Mozna przez ambasade zalatwic paszport tymczasowy i jechac do PL zarejestrowac dziecko. Tak robili moi znajomi. Nie mam pojecia czy mozna to zrobic bez osobistego stawienia. Ja rejestrowalam synka tylko w DK, wszystko sie robi przez borgera, pielegniarki mi pomagaly. walczylsmy o kazdy dzien zycia synka, nie wyszlismy przez te 4 miesiace nawet ze szpitala wiec nawet nie myslalam o rejestracji w PL.
Ok napiszeDaj potem znać czy Ci przyznali czy nie. Chory kraj. Wiadomo ze nie chcemy jskiejs zapomogi czy kozwa zasilku ale nie musieli dawac limitu dochodowego.
Zalezy od dochodu...Kochana przysługuję każdemu jest to jednorazowa wypłata od naszego kochanego PaństwaMoi znajomi otrzymali normalnie a zarobki mieli duże u nas też są duże praca męza ale nie jest potrzebne kompetnie nic zadych dochodów meża tylko moje bo zmieniłam pracę i ja muszę dostarczyć dokumenty a w papierach co wypelniałam nie było nuc kompletnie, pojde teraz w tyg złożyć
Oj tak ja też na końcu ciąży cieszylam się że to zima a nie latoDziś stwierdziłam, że podziwam ciężarówki które rodzą lipiec/sierpień gdy są upały. Kilka cieplejszych dni, a ja już wczoraj nie włożyłam nóg w mokasyny zostają adidasy, w nocy poce się jak mops [emoji14] i wargi mam wrazenue że są tak opuchnięte że szok. W domu najlepiej bym tylko leżała i się wietrzyłaa tu jeszcze miesiąc
No ale już bliżej niż dalejOj tak ja też na końcu ciąży cieszylam się że to zima a nie lato
Moja jedna bratowa rodziła w koniec lipca a druga bratowa początek sierpnia wyglądały strasznie w te upały... Całe spuchniete i mokre cały czas
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom