• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Też tak mi się wydawało, ale teraz nie jestem pewna. Jest to krem polecany przez sroka o i na opanowaniu jest napisane właśnie, że może być stosowany już od 1 miesiąca życia. A sroka w swojej recenzji napisała, że od urodzenia i już nie wiem [emoji14] W sumie na niektórych kosmetykach jest napisane np. po ukończeniu 1 miesiąca życia a nie od 1 miesiąca [emoji12] Najwyżej wstrzymam się z używaniem tego kremu aż Malutka będzie miała miesiąc.
Dziecko w momencie urodzenia zaczyna pierwszy miesiac ;) ale jak sie boisz to posmaruj i zobacz czy nic sie nie dzieje :)

reklama
Też tak mi się wydawało, ale teraz nie jestem pewna. Jest to krem polecany przez sroka o i na opanowaniu jest napisane właśnie, że może być stosowany już od 1 miesiąca życia. A sroka w swojej recenzji napisała, że od urodzenia i już nie wiem [emoji14] W sumie na niektórych kosmetykach jest napisane np. po ukończeniu 1 miesiąca życia a nie od 1 miesiąca [emoji12] Najwyżej wstrzymam się z używaniem tego kremu aż Malutka będzie miała miesiąc.
A co to za krem?

A mi się wydaje, że można go stosować od samego początku. Bo jakby można było dopiero później to byloby napisane, że od np. 2 miesiąca życia a nie 1.

Tylko uważaj z tymi spiworkami, bo są bardzo duże. Ja zamówiłam na 56 i dla noworodka na pewno za duży... Chyba że tylko mi się tak trafiło [emoji12]
Ja mam jeden sliworek 0-6m i jest bardzo duzy moim zdaniem. Mam jeszcze jeden z rekawkami taki polarkowy i on malutki i spala w nim dwa pierwsze dni az wsadzilam ja w rozek i zdecydowanie preferuje wiec spi w body krotkim, pajacyku i rozku.

A co to za krem?
Dermedic Baby, Sunbrella Krem ochronny Dla Dzieci I Niemowląt Do Twarzy SPF 50
Screenshot_20180415-221031.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180415-221031.jpg
    Screenshot_20180415-221031.jpg
    65,7 KB · Wyświetleń: 520
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć