• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Piekna historia :) Kciuki za wizyte, daj od razu znac jak sie ma Bianka ;) ✊❤️
@ajka89 kciuki zacisniete, czekamy na dobre informacje :) ✊❤️
My już po wizycie, szyjka w porządku, na następnej wizycie GBS. Poprosiłam o jakiś środek na uspokojenie na wypadek pogrzebu, dostałam receptę na hydroxyzyne, ale postaram się aby nie była potrzebna.
Na razie 13 kg na plusie, przez ponad 8 tygodni przytyłam 2,5 kg, więc chyba nie tak źle.
Kolejna wizyta 10.05

Co u Ciebie słychać? Jak maleństwo? Który to już tydzień? Widzę, ze nie ma daty porodu w kalendarzu! Jak się czujesz?

Dzięki, że pytasz :). Ja czytam wszystkie posty, oceniam wpisy, ale rzadko się udzielam (raczej korzystam z Waszych rad i doświadczeń).
U mnie już 26tc, będzie chłopiec, termin na 2 sierpnia. Czuję się całkiem dobrze i powoli zacznę się rozglądać za wyprawka (bo nic nie mam jeszcze ;).

Dzięki, że pytasz :). Ja czytam wszystkie posty, oceniam wpisy, ale rzadko się udzielam (raczej korzystam z Waszych rad i doświadczeń).
U mnie już 26tc, będzie chłopiec, termin na 2 sierpnia. Czuję się całkiem dobrze i powoli zacznę się rozglądać za wyprawka (bo nic nie mam jeszcze ;).

Ooo super! Gratuluje! Powiem Tobie, ze zacznij już kompletować. Bo dzisiaj jest u mnie tak ciepło, ze nie jestem w stanie nic zrobić. Zostało mi pare rzeczy do wyprasowania, ale ręce i stopy o trochę spuchły i moczę nogi w chłodnej wodzie to mi ulgę przynosi. Generalnie dzisiaj do niczego się nie nadaje. [emoji4]

reklama
A ja dzisiaj miałam konsultację anestezjologiczna w szpitalu, w którym będę rodzić. Pierwsza wizyta za którą nie musiałam płacić [emoji16] fajnie :D W końcu ogarnęłam to pakowanie torby do porodu. Ostatecznie wyszły mi dwie torby, ale nie za duże. A to tylko rzeczy z listy jaką podał szpital... Nie licząc jednej koszuli, bo wzięłam 3 zamiast 2 [emoji12]
No to sporo tego. U mnie mam zabrać tylko rzeczy dla siebie czyli kosmetyki i koszulę. Dla dziecka ubranko na wyjście. Resztę zapewnia szpital. Czyli zapakuje się w sumie w reklamówkę :biggrin2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry