misis188
Fanka BB :)
Kochana ja plamilam do 8tc.zajedz na ip i sie uspokoiszNo właśnie aplikuje 2 dzień palcem a podbrzusze boli jak na @ a dr mój dopiero przyjmuje w piątek zastanawiam się czy zrobić betę dIsiqj i progesteron
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana ja plamilam do 8tc.zajedz na ip i sie uspokoiszNo właśnie aplikuje 2 dzień palcem a podbrzusze boli jak na @ a dr mój dopiero przyjmuje w piątek zastanawiam się czy zrobić betę dIsiqj i progesteron
Jest to niski wynik ale nue wiem co lekarz stwierdzi czy to jakaś dolegliwość, ja miałam 120 coś. Narazie bym się nie martwiła, lekarz Ci wszystko powie a mam wrażenie, że te kobiety mają niespełnione marzenia bycia lekarzemLekarza mam w poniedzialek dopiero, a jakaś babka w labolatorium powiedziala ze te 77 to za mało i może byc nietolerancja glukozy...??
Pewnie kupie jak bedzie konieczny ale ten niby oddychajacyA jak maluszek bedzie mial pol roku i bedzie szalal po lozeczku to kupisz je znowu zeby chronic jego glowke [emoji12]
Staram się nie nakręcać, ale ciężko mi to idzie. U Ciebie to może przyjść nagle i tyle, odejdą wody i akcja
. A ja moge jeszcze pochodzić, nie ma reguły.
Naprawde nie rozumiem Twojego toku rozumowania. Myślisz, że te godziny spędzone w oczekiwaniu na wynik pomogą Ci? Serwujesz sobie sporą dawkę niepotrzebnych emocji. Czekaj na usg w piątek i wrzuć na luz.Jadę betę zrobić i progesteron ale będę miała dopiero ok 17-18:/
Jadę betę zrobić i progesteron ale będę miała dopiero ok 17-18:/
Autyzm jest choroba genetyczna w wiekszosci dziedziczona po rodzicach, wiec wedlug mnie bzdury piszaJesli zechcesz w internecie znajdziesz wiadomosci ze szczepionki powoduja autyzm i inne ....... sa zwolennicy i przeciwnicy jak zawsze . Ja szczepie na wszystko ! Mimo ze meningokoki to zachorowalność 300 osob na rok .... to jeśli sie trafi to ta choroba jest smiertelna by zostawi po sobie duuuzy ślad .
Teraz coraz wieksza moda na nieszczepienie .....
Taka opłacona położna właśnie odbiera poród. Do tego od ok 37 tc jest pod telefonem 24 h na dobę i możesz do niej dzwonić jak coś się dzieje. Przynajmniej tak jest w moim szpitalu.Pytanko do mamusiek które korzystały z dodatkowej opieki położnej...opłacona położna wam nie odbierała porodu tylko towarzyszyła ?jak długo z Wami była ?ogólnie mam spotkanie z taką położną w niedziele i nie wiem dokładnie o co pytać ,na co zwrócić szczególną uwagę?
Wiem, że to nic nie musi oznaczać, ale rano odszedł mi czop![]()
Jesli zechcesz w internecie znajdziesz wiadomosci ze szczepionki powoduja autyzm i inne ....... sa zwolennicy i przeciwnicy jak zawsze . Ja szczepie na wszystko ! Mimo ze meningokoki to zachorowalność 300 osob na rok .... to jeśli sie trafi to ta choroba jest smiertelna by zostawi po sobie duuuzy ślad .
Teraz coraz wieksza moda na nieszczepienie .....