• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
no wlasnie nic mnie nie boli , nic nie kłuje , zadnych skurczy, maly się przeciąga co chwile, brzuch tylko mam wrazenie ze jest jeszcze nizej.
To trzymam kciuki za rozwinięcie akcji :) jak nic nie boli nie ma co się nartwić jakbyś zaczęła krwawić to co innego. A masz swoją położna czy kontakt z lekarzem? Bo mi zawsze powtarzali, że nie ma co za szybko jechać do szpitala. Położną mam w sobote a dziś jej nawet nic nie pisałam czekam :p

To trzymam kciuki za rozwinięcie akcji :) jak nic nie boli nie ma co się nartwić jakbyś zaczęła krwawić to co innego. A masz swoją położna czy kontakt z lekarzem? Bo mi zawsze powtarzali, że nie ma co za szybko jechać do szpitala. Położną mam w sobote a dziś jej nawet nic nie pisałam czekam :p
jutro mam wizyte u swojego ginekologa, poloznej nie mam. dopóki czuje ze maly się rusza to siedze w domu, no wlasnie się boje ze to krwawienie jakies a nie czop :(,

Też śmiałam się do koleżanki, że mogłoby się zacząć bo świeżo ogolona jestem haha
A ja przed cc nie mogę golić się przez 2 tygodnie przed operacją... I zastanawiam się czy w szpitalu mam się ogolić tuż przed cc czy to położne gola. Na najbliższej wizycie zapytam położnej co i jak [emoji12] W każdym razie w wytycznych ze szpitala mam to wypisane pogrybiona czcionką, bo golenie może spowodować zainfekowanie rany.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry