Evelin83
Fanka BB :)
w razie czego wygolona czekamCzy to już czop czy dopiero początek jego wychodzenia to i tak gratulujęCoś zaczyna się dziać! Trzymam kciuki za rozwój wydarzeń
U mnie cisza...mała kopnie w żebra i jakoś wychodzić nie zamierza.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w razie czego wygolona czekamCzy to już czop czy dopiero początek jego wychodzenia to i tak gratulujęCoś zaczyna się dziać! Trzymam kciuki za rozwój wydarzeń
U mnie cisza...mała kopnie w żebra i jakoś wychodzić nie zamierza.
no wlasnie nic mnie nie boli , nic nie kłuje , zadnych skurczy, maly się przeciąga co chwile, brzuch tylko mam wrazenie ze jest jeszcze nizej.
Powodzenia by było wszystko dobrzeTo nie sa szczepionki z aktywnymi wirusami, spokojnie. Moze byc senny albo miec niewielka goraczke, ale nic innego nie powinno sie dziac. Choc rozumiem strach - tez sie balam.
Jutro szczepie na odre, swinke i rozyczke i troche stresa mam, bo ta moze dawac wysoka goraczke [emoji52]
Też śmiałam się do koleżanki, że mogłoby się zacząć bo świeżo ogolona jestem hahaw razie czego wygolona czekam![]()
jutro mam wizyte u swojego ginekologa, poloznej nie mam. dopóki czuje ze maly się rusza to siedze w domu, no wlasnie się boje ze to krwawienie jakies a nie czopTo trzymam kciuki za rozwinięcie akcjijak nic nie boli nie ma co się nartwić jakbyś zaczęła krwawić to co innego. A masz swoją położna czy kontakt z lekarzem? Bo mi zawsze powtarzali, że nie ma co za szybko jechać do szpitala. Położną mam w sobote a dziś jej nawet nic nie pisałam czekam
i miał taka brazowa barwe czasami? jasnobrazawa? kady i wszędzie pisze z to taka glaretka , a to raczej mi wygląda jak upławy pdbarwione krwia
to czekam cierpliwieJa mialam takie po wizycie u gin + lazenie po schodach. Potem odszedl mi chyba cZop (duuuzo sluzu z domieszka krwi). To bylo w polowie 37tyg. Juz widzialam sie na porodowce, ale co Ty - wywolali mi porod w 40t1d.
A ja przed cc nie mogę golić się przez 2 tygodnie przed operacją... I zastanawiam się czy w szpitalu mam się ogolić tuż przed cc czy to położne gola. Na najbliższej wizycie zapytam położnej co i jak [emoji12] W każdym razie w wytycznych ze szpitala mam to wypisane pogrybiona czcionką, bo golenie może spowodować zainfekowanie rany.Też śmiałam się do koleżanki, że mogłoby się zacząć bo świeżo ogolona jestem haha
Skoro to może pomóc to i ja się ogolę!w razie czego wygolona czekam![]()
Tak ,ale zależy którego dnia bo czasem była to konsystencja" kisielu "i miał taka brazowa barwe czasami? jasnobrazawa? kady i wszędzie pisze z to taka glaretka , a to raczej mi wygląda jak upławy pdbarwione krwia