misis188
Fanka BB :)
Ja se wczoraj ptysi napieklam i to byl.wczorajszy główny moj posilek a, dzis strach na wage wejśćZ głodem nie ma co dyskutować a i w nocy zjadłam 2 takie miski obudziła się o 7 i znowu głodna![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja se wczoraj ptysi napieklam i to byl.wczorajszy główny moj posilek a, dzis strach na wage wejśćZ głodem nie ma co dyskutować a i w nocy zjadłam 2 takie miski obudziła się o 7 i znowu głodna![]()
Jedzcie jak nie teraz to kiedy [emoji16][emoji6]Ja se wczoraj ptysi napieklam i to byl.wczorajszy główny moj posilek a, dzis strach na wage wejść
Z głodem nie ma co dyskutować a i w nocy zjadłam 2 takie miski obudziła się o 7 i znowu głodna![]()
Co szpital to rózne wytyczneA ja przed cc nie mogę golić się przez 2 tygodnie przed operacją... I zastanawiam się czy w szpitalu mam się ogolić tuż przed cc czy to położne gola. Na najbliższej wizycie zapytam położnej co i jak [emoji12] W każdym razie w wytycznych ze szpitala mam to wypisane pogrybiona czcionką, bo golenie może spowodować zainfekowanie rany.
Wiem, że to nic nie musi oznaczać, ale rano odszedł mi czop![]()
Zobacz załącznik 850402 Dzień dobry
Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy zmieniałyście laboratorium w trakcie trwania ciąży? Od momentu podjęcia leczenia w klinice do dnia dzisiejszego robię zlecone przez lekarza badania w synevo, ale taka ze mnie gapa że przecież ja w pracy mam medicover. Zadzwoniłam dziś na ich infolinię i kobietka mi mówi że w moim pakiecie "laboratorium na życzenie" mam bezpłatną morfologię, mocz badanie ogólne, glukoza na czczo i cholesterol całkowity. Myślę o tym żeby kolejne badania dla lekarza zrobić właśnie tam (muszę mocz i krew) Powiedzcie mi jak to wygląda? w synevo wyniki mam tego samego dnia wieczorem a w medicover? Macie doświadczenia z taką zmianą laboratorium? A i jeszcze myślę o tym, że jak lekarz zna normy synevo to lepiej tam zostać? W syvevo te 2 badania to koszt 40 zł.. niby nic ale plus dojazdy i miesięcznie robi się kwota... no i co najważniejsze... ja zawsze idę na badania przeddzień wizyty rano i wiem że wieczorem mam wyniki które kolejnego dnia pokazuję lekarzowi. Nie chcę żeby było tak, że 09.05 pojadę oddać krew i mocz, wizytę mam 10.05 o 18.15 a wyników brak... ratujcie![]()
Dzisiejsza beta 30638 i próg 17,69 ng/ml
Niby w kalkulator że pokazuje że poniżej normy nie wiem co myśleć niby rozscienczaly w lab
dziewczyny, jakies dwie godziny temu przy podcieraniu zauwazylam troszkę rozowego sluzu, ucieszyłam się i prerazilam ze to ten czp, potem czysto i teraz ide do łazienki a tam na wkladce taka plama 3 cm na 1 cm lekko brazowej wydzieliny, ale nic zadnej galaretki jak opisywalyscie, czy to może być ten czop , czy cos się dzieje niedobrego ?
Skoro to może pomóc to i ja się ogolę!![]()
To dziwne bo ja poszłam do porodu naturalnego na łyso [emoji23]a skończyło się cc i żyje i nic mi nie jest . Nie wiedziałam że takie zalecenia są przed cc
Też wydawało mi się to dziwne, więc dlatego zapytam na następnej wizycie. Głupio czułabym się nie ogolona [emoji14] Może to właśnie chodzi o to, żeby ogolić się tuż przed cc, ale wcześniej wstrzymać się przez te 2 tygodnie żeby ranek nie narobić. Nie wiem. W poniedziałek się dowiem [emoji14]
Dokładnie u mnie to samo było więc się zdziwiłam tymi wytycznymi co to za szpital.Pierwsze słyszę ja się golilam regularnie w ciąży i dzień przed cc się ogolilam i w szpitalu tylko się zapytali czy jestem ogolona czy mają dać maszynkę
Dokładnie w ZS położna pyta się mnie czy jestem ogolona mówie że jestem i czy brałam kąpiel mówię ze brałam więc dały mi ubranko do przebrania i czekałamMoje obie kuzynki jak szły rodzic to były ogolone, a położnym nie powiedziały to te maszynki do golenia szykowały żeby je ogolić. Co szpital to obyczaj.
Oj biedne maleństwo. Oby jednak okazało się, że to nie zapalenie płuc.Co do szczepień 6w1 to u nas odroczone zostało (miały być dzisiaj), bo młody ma kaszel. Wczoraj tez znaleźliśmy się w szpitalu, bo pediatra wystraszył nas zapaleniem płuc. [emoji33] [emoji24]
Boże godzina czekania, a ja mało co nie płakałam. Takie dziecko się męczy, a nam każą czekać nie wiadomo ile czasu!
Dr. osluchala ponownie, czekała na kaszel ale jak na złość synek nie zakaslal! Wróciliśmy do domu i mamy go inhalowac i podawać Wit. C. Jak się nasili to wracać.
Zaraziłam syna i okropnie mnie to boli. Na całe szczęście ma apetyt.
Zdrówka zdrówka zdrówka [emoji8] oby to nie było zapalenie płuc [emoji110]Co do szczepień 6w1 to u nas odroczone zostało (miały być dzisiaj), bo młody ma kaszel. Wczoraj tez znaleźliśmy się w szpitalu, bo pediatra wystraszył nas zapaleniem płuc. [emoji33] [emoji24]
Boże godzina czekania, a ja mało co nie płakałam. Takie dziecko się męczy, a nam każą czekać nie wiadomo ile czasu!
Dr. osluchala ponownie, czekała na kaszel ale jak na złość synek nie zakaslal! Wróciliśmy do domu i mamy go inhalowac i podawać Wit. C. Jak się nasili to wracać.
Zaraziłam syna i okropnie mnie to boli. Na całe szczęście ma apetyt.