• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Myśle, ze ogólnie lezec, ale jak leżysz na plecach to włóż sobie coś pod nogi abyś miała trochę wyżej... wiem, ze łatwo się mówi, ale staraj się nie denerwować.
Próbuje właśnie zabrałam się za czytanie:)
1524773461492.jpg

Załączniki

• 1524773461492.jpg
    1524773461492.jpg
    534,7 KB · Wyświetleń: 454
Obecnie panuje pogląd,że organizm samoistnie oczyszcza się przed porodem (czasem górą, czasem dołem;)). W szpitalu gdzie chcę rodzić zaznaczam w ankiecie czy życzę sobie lewatywę (na razie zostawiłam puste pole). Kupiłam zestaw do zrobienia sobie w domu zanim pojade do szpitala. Wolę mieć taką możliwość ale trudno mi przewidzieć czy ją wykonam;)
Sie oczyszcza :laugh2: ja jak dojechalam na szpital i kazali mi sie juz położyć bo sie zaczęło ( poczekamy do rana Pani sie wyśpi ) rano znieczulenie i cc .To zamiast sie polozyc to w kiblu siedzialam i gora i dałem ....

Ostatnia edycja:
Kochane prawie 5 uff na szczęście z ciemno czerwonej i średnio jasno ciemnej zrobili się brązowo podbrzusze pobolewa strach nadal jest zastanawiam się czy jak tak plamie czy nie wziasc dodatkowej luteiny dopochwowo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry