Trzymam kciuki [emoji4]ja zaczynam, chodze sobie z balonikiem , prawdopodobnie jutro![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki [emoji4]ja zaczynam, chodze sobie z balonikiem , prawdopodobnie jutro![]()
No to kciuki i czekamy na info! Powodzenia [emoji110][emoji110][emoji110]ja zaczynam, chodze sobie z balonikiem , prawdopodobnie jutro![]()
Daje sie hmmmm roznie zależy od źródła informacji .... ja daje różnie... pierwsza wode dalam jak miala 3 miesiące bo wszyscy pisali ze dzieci nie lubia .... moja lubiO haha ale mega róznica
A od kiedy daję się dzieciątkom wodę do picia przy upałach??
O haha ale mega róznica![]()
O tym każdy mówi inaczej. U nas polecali do przepicia jak na samym mm dziecko jest. Ogólnie zaczęłam podawać przy rozrzeszaniu diety, ale wg nie chciał pić. Dopiero coś koło 7-8 mc zaczął pić wodę i to ok 50ml po posiłkuO haha ale mega róznica![]()
Śliczna jest :-))Daje sie hmmmm roznie zależy od źródła informacji .... ja daje różnie... pierwsza wode dalam jak miala 3 miesiące bo wszyscy pisali ze dzieci nie lubia .... moja lubiDzis ma prawie 5 miesiecy i nie daje jej co dzień daje czasem 30 ml . Zobacz załącznik 852726
O to dość późno. No nic mam nadzieję że lato na kp przeciagniemy i potem będę się martwić :-)O tym każdy mówi inaczej. U nas polecali do przepicia jak na samym mm dziecko jest. Ogólnie zaczęłam podawać przy rozrzeszaniu diety, ale wg nie chciał pić. Dopiero coś koło 7-8 mc zaczął pić wodę i to ok 50ml po posiłku
Śliczna jest :-))
Gabryś to złote dziecko jak mógł nie chciec pić wodyO tym każdy mówi inaczej. U nas polecali do przepicia jak na samym mm dziecko jest. Ogólnie zaczęłam podawać przy rozrzeszaniu diety, ale wg nie chciał pić. Dopiero coś koło 7-8 mc zaczął pić wodę i to ok 50ml po posiłku
O, uszy jej przeklulas. Ile miala?