ludek
Fanka BB :)
Mi nic nie leciało ale szału z laktacją teraz nie mam także myślę że u Ciebie to dobry znak i będziesz 'mleczna' [emoji106] [emoji41]Kochane czy wycieka wam siara?Mi już kilka krotnie tylko z lewego cycusia dziś coś więcej 33tc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi nic nie leciało ale szału z laktacją teraz nie mam także myślę że u Ciebie to dobry znak i będziesz 'mleczna' [emoji106] [emoji41]Kochane czy wycieka wam siara?Mi już kilka krotnie tylko z lewego cycusia dziś coś więcej 33tc
No właśnie mi się zaczęło około 23 tygodnie i sporadycznie po nocy lekkie plamy na piżamie wiem że to normalne tylko ciekawa byłam czy też tak macie!
Już ponad 2 cm [emoji7]Zaczynamy 10 tydzien. Moje maleństwo w poniedziałek miało 2,23 cm szczęścia [emoji173][emoji173] gdzies kalendarz macie? Bo chciałabym wiedzieć która z Was kiedy powita swoje maleństwo na świecie![]()
Kup fajna sprawa miałam sama dla spokoju ja z reguły panikaraPowiem Ci szczerze że już myślałam o detektorze tętna i raczej kupię będę napewno spokojnejsza
Ale to chodzi o to zeby przy nierownosciach terenu/chodznikach dziecku nie latala glowka na bok. Ja tez myslalam ze to zbedne a praktyka mowi swoje. No vhyba ze masz swietne chodniki wokol i nie bedziesz nigdzie po wyboistej drodze jezdzicMi to sie wydaje zbędne i jakieś takie liche jak na antywstrzasy. Ja mam bardzo gruby materac w gondoli i zamierzam mieć tylko przescieradlo chyba ,ze będę ku temu jakieś wskazania
A karmisz piersią ? Ja ściągam pokarm ale piersi mu nie daje na samym początku tylko ssał teraz tylko butle ale też szału nie mam ogólnie i dokarmiany go modyfikowanym ściągę rano 150 pozniej ledwością czasem dociągam do 90 więc też u mnie lipaMi nic nie leciało ale szału z laktacją teraz nie mam także myślę że u Ciebie to dobry znak i będziesz 'mleczna' [emoji106] [emoji41]
Z tego co wiem to chyba żadna z nas tego nie piła, ale wiem, że można. Tylko tam jest za mała dawka kwasu foliowego, więc oprócz tego polecałabym Ci jeszcze coś łykać.Dziewczyny czy pilyście Inofolic w ciąży ? Bo mam całe opakowanie i nie wiem czy mogę to pić??
Mam jeszcze witaminy mama DHA i bierze się ich dwie kapsułki dziennie więc będę brała jedną i ten INofolic. Trochę pomieszam i będzie dobrze.Z tego co wiem to chyba żadna z nas tego nie piła, ale wiem, że można. Tylko tam jest za mała dawka kwasu foliowego, więc oprócz tego polecałabym Ci jeszcze coś łykać.
dziękuję za odpowiedźTeż już nie. Chyba z 5 dni minelo już jak zmęczylam się czekać jak w końcu zalapie z tą piersią i będzie porządnie jadła. Daję moje ściągnięte i modyfikowane. Trochę więcej niż 1/3 na dobę wychodzi tego drugiego. A ja ściągam koło 450 ml na dobę ale ściągam 6-7 razy dziennie. Doradca laktacyjny mówila nawet 8 razy. Właśnie nie wiem jak długo tak często się ściąga...a kiedy już można rzadziej ale żeby też mleka nie stracić.A karmisz piersią ? Ja ściągam pokarm ale piersi mu nie daje na samym początku tylko ssał teraz tylko butle ale też szału nie mam ogólnie i dokarmiany go modyfikowanym ściągę rano 150 pozniej ledwością czasem dociągam do 90 więc też u mnie lipa