walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Bardzo ładna :-)) ma pozytywke?Ja mam z Mamas&Papas, ale nie wiem czy nie zdemontuję bo ponoć może zaburzać pracę monitorów oddechu.
Zobacz załącznik 854466
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo ładna :-)) ma pozytywke?Ja mam z Mamas&Papas, ale nie wiem czy nie zdemontuję bo ponoć może zaburzać pracę monitorów oddechu.
Zobacz załącznik 854466
Tak, kręci się w kółko i melodyjka gra.Bardzo ładna :-)) ma pozytywke?
O właśnie ja taką z projektorem wybrałam i się nad nią zastanawiam ;-)Ja mam taką karuzele z projektorem i muzyczkami
Super. Trzymam kciuki za dobre wyniki i pełnię szczęścia z ciąży :-)ja juz po wizycie. wedlug wielkosci glowki to termin na 26.09 wg wielkosci brzucha to na 20.09 a dl kosci udowej to na 18.09. maz skwitowal tak -za mna bedzie wysoki i gruby![]()
Wyglada to dobrze. najprawdopodobniej jutro beda wyniki amnio....
Super. Szukałam na początku drewnianej [emoji14] piękne są,ale dość drogie i nie grają... :/Tak, kręci się w kółko i melodyjka gra.
Moja ma to :Link do: Muzyczna KARUZELA z PROJEKTOREM Smily Play 0845O właśnie ja taką z projektorem wybrałam i się nad nią zastanawiam ;-)
Link do: B-Kids Projektor Lampka Pozytywka Muzyczna Karuzela 3w1 - Różowa (1164914) - Ceny i opinie - Ceneo.pl
W Twojej też można później sam projektor odpiac i może służyć za lampkę??
Ta buyelka z MAM jest super i smoczek jest w srodku fajny bo maly i moja ogolnie nie przepada za smoczkiem ale tego czasem pociumka.Zobacz załącznik 854384 @jasani odbieralas juz baby box z babysam? Ja bylam dzisiaj i powiem Ci, ze mialam go w ogole nie zamawiac, bo dwa lata temu byl kiepski a teraz jestem mile zaskoczona, bo sa butelki z 3 roznych firm. Ja akurat nie mam tylko tej tommee tippee ale butelek nigdy za malo [emoji14] No i kosz na pieluchy jest lepszy jak dla mnie. 200kr rabatu na zakupy tez sie przydaTakze jak jeszcze nie masz to zamawiaj.
U nas termin z om 10.04 ale nigdy na niego nie patrzylam bo ja mialam punkcje w 10dc wiec bardzo wczesnie a termin z prenatalbych to byl 4.04 a z usg III trymestru 1.04 a mala sie urodzila 3.04Dziewczyny badania wyszły ok
Łożysko wysoko na tylnej ścianie.
Jaś waży już 495g
Zobacz załącznik 854413
Dziewczyny które już mają Bejbiki przy sobie - czy termin Waszego porodu był bliższy terminowi z OM czy z USG? U mnie to 8 dni różnicy.
ja juz po wizycie. wedlug wielkosci glowki to termin na 26.09 wg wielkosci brzucha to na 20.09 a dl kosci udowej to na 18.09. maz skwitowal tak -za mna bedzie wysoki i gruby![]()
Wyglada to dobrze. najprawdopodobniej jutro beda wyniki amnio....
Dziewczyny mam pytanie czy podczas drugiego badania prenatalnego miałyście pobierana krew? Właśnie wczoraj miałam krew pobrana i zastanawiam się co to za badanie?