Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Wyniki glukozy... co myślicie?Zobacz załącznik 854804
Ja miałam podobne wartości i dr była zadowolona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyniki glukozy... co myślicie?Zobacz załącznik 854804
O to dziękuję kochana.Ja miałam podobne wartości i dr była zadowolona.
Kochana gratuluje zdrowego synka :*a tak delikatnie ciuszki kocyki czapeczki skarpetkiale tak powoli bo jeszcze nie dociera
![]()
Nie działa ten link.Dziewczyny wrzucam wam link do allegro do sprzedawcy, ma bardzo fajne ubranka,, jeszcze od niego nie kupowałam ale mam kilka w koszyku. Niektóre rzeczy są nowe, niektóre używane, ale ceny są na prawdę spoko [emoji6]
Większość widzę z UK.
https://allegro.pl/użytkownik/PRO_ERO?order=m
Oooo to nawet nie wiedziałamJuz masz koncowke ciazy to w takie upaly bedzie coraz ciezej. Ja juz tez musialam sciagnac obraczke, bo mam szeroka i juz cisnelaA tak w ogole to na forum kto po in vitro jestes pierwsza w kolejce do porodu
![]()