reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny mam glupie pytanie, wybaczcie. Wczoraj przegladalan ciuszki dla mojego bombla i stwierdzilam ze mam duzo tych na rozmiar 56 i teraz sie zastanawialam czy jak np Hubcio jak sie urodzi bedzie mial 57 lub wiecej cm to tych ciuszkow mu nie zaloze juz? Kurde bo sa takie sliczne i teraz jestem.chyba ns siebie zls ze ich tyle kupilam. Co prawda czesc z uzywek a reszta to na malani i z cocodrillo. Zasugerowalam.sie szwagierka ale jej dziecko bylo male a Hubcio sie duzy zapowiada, ja przt porodzie miałam ponad 4 kg. Przepraszam, wiem ze to glupie ale mnie nurtuje. Ja mojego arbuzika jutro wrzuce bo wy wszystkie takie wyszykowane w sukienkach a ja tu nie ubrana do sesji:)
Z coccodrillo wypadają większe więc spokojnie je ponosi [emoji4] to tak nie jest ze jak dziecko ma 60 to 56 już mu nie będzie dobre. Więc myślę że spokojnie Hubcio je założy [emoji5]

reklama
Dziewczyny mam glupie pytanie, wybaczcie. Wczoraj przegladalan ciuszki dla mojego bombla i stwierdzilam ze mam duzo tych na rozmiar 56 i teraz sie zastanawialam czy jak np Hubcio jak sie urodzi bedzie mial 57 lub wiecej cm to tych ciuszkow mu nie zaloze juz? Kurde bo sa takie sliczne i teraz jestem.chyba ns siebie zls ze ich tyle kupilam. Co prawda czesc z uzywek a reszta to na malani i z cocodrillo. Zasugerowalam.sie szwagierka ale jej dziecko bylo male a Hubcio sie duzy zapowiada, ja przt porodzie miałam ponad 4 kg. Przepraszam, wiem ze to glupie ale mnie nurtuje. Ja mojego arbuzika jutro wrzuce bo wy wszystkie takie wyszykowane w sukienkach a ja tu nie ubrana do sesji:)

Ja Ci powiem ze ja już przestałam ogarniać ta rozmiarówkę . Sara wazy 6kg ma za chwile cztery miesiące i dalej nosi niektóre 56 a niektóre już 68 . Nie przewidzisz do póki nie będziesz miała Hubcia przed sobą i nie założysz . To tak jak u dorosłych idę do jednego i się cieszę ze dupa dalej mała bo wchodzę w 36 a za chwile w innym ledwo wchodzę w 38 [emoji85] niestety każda marka ma swoje wymiary [emoji57]

U nas Oliwia tak miała po pierwszym szczepieniu. Bardzo płakała i miała temperaturę. Po drugim już lepiej bylo
Mam nadzieję że tak będzie troszkę ma zbita już został stan podgorączkowy i na razie śpi ale jest taki marudny i chociaż zaczął się troszkę śmiać już więc wydaje się że wracaja mu siły

No i za szybko pochwaliła dzień na papierze i aplikatorze ciemno czerwona krew i znowu cała noc będę się budzić co chwilę w strachu, bez skurczy podbrzusza i z lekko bolaca głową
Uzywasz aplikatora?? lekarz Ci nie powiedzial zeby nie uzywac?

A wogole to moze kupisz sobie progesteron w zastrzykach bo jak co chwile plamisz to moze po prostu ddatkowo tym aplikatorem pidrazniasz i dlatego

Uzywasz aplikatora?? lekarz Ci nie powiedzial zeby nie uzywac?

A wogole to moze kupisz sobie progesteron w zastrzykach bo jak co chwile plamisz to moze po prostu ddatkowo tym aplikatorem pidrazniasz i dlatego
Aplikatorem już nie aplikuje od 2 tyg , luteine biorę 3x2, duphaston biorę 3*1 a prolutex 1*

Ja Ci powoem ze ja nic na 56 cm nie kupuje. mam pare rzeczy po siostrzencu ale ja sie irodzilam 56 cm dl. a moj maz 59 cm. do tego na ostaniej wizycie zmierzyl dl kosci udowej i mi wymiary wystrzelily na 18.09 wiec zakladam ze dlugie ma nogi. Maz ma 183 cm wzrostu wiec podejrzewam ze za nim bedzie dlugi :D kupowac bede na 60 cm czy jaki tamjest nasteny rozmiar. a jesli okaze sie ze ze potrzebne 56 to a szpital mi starczy a potem maz czy ja przez interet kupie...

Z coccodrillo wypadają większe więc spokojnie je ponosi [emoji4] to tak nie jest ze jak dziecko ma 60 to 56 już mu nie będzie dobre. Więc myślę że spokojnie Hubcio je założy [emoji5]
Cale szczęście bo maz mowil zebym tyle tych 56 nie kupowala. Zas strasznie duzo tego nie mam ale troche jest..i te śliczne body z cocodrillo i malani.❤ dziekuje:)

reklama
Zosia się urodziła 56cm i długo ten rozmiar nosiła. Dokupowalam ciuszki. Chłopcy raczej od razu w 62 wskakują

Do góry