hope322
Fanka BB :)
Ciuszki z lidla w rozmiarze 50-56 wypadaja na 62, wiec rozmiar rozmiarowi nie rownyNie wiem czemu boje się tego rozmiaru 56patrze, że to takie malutkie i w szoku jestem
a dziś zamierzam coś pozamawiac właśnie w tym rozmiarze
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciuszki z lidla w rozmiarze 50-56 wypadaja na 62, wiec rozmiar rozmiarowi nie rownyNie wiem czemu boje się tego rozmiaru 56patrze, że to takie malutkie i w szoku jestem
a dziś zamierzam coś pozamawiac właśnie w tym rozmiarze
![]()
Jest większa powiedziałabym że dużo wieksza[emoji4]
Pieknie wygladasz
SlodziakiJak Arbuzy to ja i mój sobie przypomnę a to moje Arbuziki[emoji7] 13 kończymy 5 miesięcy, matko jak to szybko zleciało[emoji33]Zobacz załącznik 855140Zobacz załącznik 855141Zobacz załącznik 855143Zobacz załącznik 855144Zobacz załącznik 855146
Zara właśnie dużo mniejsza wypada jeśli chodzi o bluzeczki. Body z coccodrillo nie mam. Mam sukienki spodnie i bluzkiTak? A ja powiedzialabym, ze wlasnie jest taka na styk. Duza rozmiarowke to ma Cool Club ze Smyla, a Cocodrillo to dla mnie bardziej jak Zara czyli raCzej male... Ale nie kupowalam tam body, ja mowie o koszulkach.
a moja Zośka ma radar jak tylko chcę zrobić zdjęcie to od razu poważna minaZobacz załącznik 855127 a to moj arbuz
Zebys Ty widziala jakie miny ja robiea moja Zośka ma radar jak tylko chcę zrobić zdjęcie to od razu poważna mina
moja gadac nie chce jak widzi telefon U nas to samo [emoji28] Filipa tel nie ruszy a nie mam prawie rzadnego filmiku z Oliwia bo jak zamorowana przestaje gadać i nic ja nie ruszyZebys Ty widziala jakie miny ja robiemoja gadac nie chce jak widzi telefon
![]()
O rety. Ja już mam brzuchol jak Ty 3 dni przed cesarką [emoji14]Jak Arbuzy to ja i mój sobie przypomnę a to moje Arbuziki[emoji7] 13 kończymy 5 miesięcy, matko jak to szybko zleciało[emoji33]Zobacz załącznik 855140Zobacz załącznik 855141Zobacz załącznik 855143Zobacz załącznik 855144Zobacz załącznik 855146