Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skąd sukieneczki ❤Ja odracam ekran i Sara siebie widzi i non stop banan i taki szał ze pozy ma nieziemskie choć na ponuraka tez się zdarza [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 855226Zobacz załącznik 855225
A to ciążowe ;-)) też mam jedne ale masz rację,takie sobie są [emoji14] ja teraz to najlepiej w sukienkach :-) u nas dziś 29 stopniCiazowe sa ok ale zadko chodze, bo wole leginsy i sukienkiTeraz w jeansach troche goraco, u mnie dzis 27 stopni.
A ktory masz dzis tc ?No wiec ja już po wizycie. Z Zosia wszystko o wazy 2 kg bez 30 g. Mam się oszczędzać, ponieważ mam skurcze dość regularnie, których nie czuje. Ponoć są nawet mocne. 3x2 aspargin przyjmować. Szyjka 16 mm. Lekarz liczy na to, ze do 38tc dotrzymam z porodem.
Kochana zmienilas gin czy nie??
A ktory masz dzis tc ?
Nie dostałas progesteronu ?
To ja bym wziela na Twoim miejscu .Nawet mamaginekolog jak pisala o przedwczesnym porodzie to pisala o progesteronie34 tc, nie dostałam progesteronu.
A bedziesz uderzac potem do kogos ze szpitala?? Ja ci powiem ze gdyby nie odleglosc to bym została u mojego dr GNie i chyba już nie zmienię. Dobrze mi u P![]()